Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Konya-Antalya Karayolu’nda Korkutan Kaza! Kamyon Devrildi

Konya-Antalya Karayolu’nda Korkutan Kaza! Kamyon Devrildi

Konya-Antalya D-687 Karayolu'ndaki trafik kazasında kamyon hurdaya döndü. Sürücü Lütfi K. kazayı hafif yaralarla atlattı. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
KAYNAK: Haber Merkezi

Konya-Antalya D-687 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, bariyerlere çarparak devrilen kamyon hurdaya döndü. Şans eseri sürücü Lütfi K., kazayı yaralı olarak atlattı ve tedavi altına alındı.

Direksiyon Hakimiyetini Kaybetti

Kaza, İbradı istikametinden Taşağıl yönüne gitmekte olan 06 HC 2652 plakalı kamyonun sürücüsü Lütfi K.’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kontrolden çıkan kamyon, yol kenarındaki bariyerlere çarparak devrildi. Çarpmanın etkisiyle hurdaya dönen araçtan çıkan sürücü, kazayı hafif yaralarla atlattı.

Olay Yerine Hızla Ekipler Sevk Edildi

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine, olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri tarafından araçtan çıkarılan yaralı sürücüye ilk müdahale, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı.

Hastaneye Kaldırıldı

Yaralı sürücü Lütfi K., ambulansla Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar tarafından yapılan ilk değerlendirmede, sürücünün hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Sürücünün durumunun iyiye gittiği ve tedavisinin devam ettiği bildirildi.

Yol Trafiğe Kapatıldı

Kaza nedeniyle Konya-Antalya D-687 Karayolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Devrilen kamyonun kaldırılması ve yolun temizlenmesinin ardından trafik akışı normale döndü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yetkililerden Sürücülere Uyarı

Kaza, sürücülerin dikkatsizliği ve hız kontrolünü kaybetmelerinin ne kadar ciddi sonuçlara yol açabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yetkililer, özellikle bu tür dağlık ve virajlı yollarda dikkatli olunması ve hız limitlerine uyulması gerektiğini vurgulayarak sürücüleri uyardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Türk Kültürüne Sevdalı Britte Kosing Hayatını Kaybetti

Alanya'da Türk Kültürüne Sevdalı Britte Kosing Hayatını Kaybetti