Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Konya-Antalya Karayolu’nda Kaza! Araç Kontrolden Çıktı!

Konya-Antalya Karayolu’nda Kaza! Araç Kontrolden Çıktı!

Konya-Antalya Karayolu'nda meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç karşı şeride geçerek otomobile çarptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Konya-Antalya Karayolu’nda Kaza! Araç Kontrolden Çıktı!
KAYNAK: İHA

Konya-Antalya D-687 Karayolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden hafif ticari araç, bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve bir otomobile çarptı. Kazada yaralanan 3 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Karşı Şeride Geçti, Otomobile Çarptı

Kaza, Konya istikametinden Taşağıl yönüne gitmekte olan 42 ASV 053 plakalı hafif ticari aracın sürücüsü Alaaddin E.’nin, Beydiğin Mahallesi’ne geldiğinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu meydana geldi. Kontrolden çıkan araç, bariyerleri aşarak karşı şeride geçti ve bu sırada seyir halinde olan Hayri Ç.’nin kullandığı 06 EY 2608 plakalı otomobille çarpıştı.

İhbar Üzerine Ekipler Olay Yerinde

Kaza sonrası diğer sürücülerin 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri, araçlarda sıkışan yaralıları kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Kazada yaralanan hafif ticari araç sürücüsü Alaaddin E. ve yolcu olarak bulunan Hasan K., olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Otomobilde yolcu olarak bulunan Sadet Ç. ise özel bir hastaneye sevk edildi.

Yaralıların Durumu İyi

Kazanın ardından hastaneye kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı ve tedavilerinin devam ettiği öğrenildi. Doktorlar, yaralıların durumlarının stabil olduğunu ve gerekli müdahalelerin yapıldığını belirtti.

Kaza Sonrası Trafik Kontrol Altında

Kaza nedeniyle Konya-Antalya Karayolu’nda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı. Hasar gören araçların çekici yardımıyla kaldırılmasının ardından yol trafiğe tamamen açıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatan jandarma ekipleri, olayın nasıl gerçekleştiğini detaylı bir şekilde incelemeye aldı.

Sürücülere Dikkat Uyarısı

Yetkililer, sürücülere özellikle hız limitlerine uymaları ve dikkatli olmaları konusunda uyarılarda bulundu. Konya-Antalya Karayolu gibi yoğun trafik akışına sahip yollarda sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmemeleri için dikkatli olmalarının hayati önem taşıdığı vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TAG Otoyolu'nda 3 Feci Kaza: 1 Kişi Öldü 20 Kişi Yarandı

TAG Otoyolu'nda 3 Feci Kaza: 1 Kişi Öldü 20 Kişi Yarandı