Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Adana Demirspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Adana Demirspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?

Adana Demirspor Alanyaspor maçı ne zaman? Alanyaspor'un maçı ne zaman? Süper Lig’in 6. haftasında Adana Demirspor ve Alanyaspor kozlarını paylaşacak

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Demirspor Alanyaspor Maçı Ne Zaman? Hangi Kanalda?
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

Adana Demirspor Alanyaspor maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor'un maçı hangi kanalda yayınlanacak? Süper Lig’in 6. haftasında karşı karşıya gelecek iki ekip de bu sezon henüz galibiyet sevinci yaşayamadı. Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak mücadelede, her iki takım da sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor.

Maçın Hakem Kadrosu Belli Oldu

Mücadelede düdük, Emre Kargın'da olacak. Kargın'ın yardımcılıklarını ise Mehmet Salih Mazlum ve Emrah Ünal üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi olarak ise Direnç Tonusluoğlu görev yapacak.

İki Takım Arasında 31. Randevu

Corendon Alanyaspor ile Adana Demirspor bugüne kadar 31 resmi maçta karşı karşıya geldi. Bu maçlardan 8'ini Alanyaspor kazanırken, Adana Demirspor ise 13 kez sahadan galibiyetle ayrıldı. İki takım arasında oynanan 10 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Bu istatistikler, mücadelenin çekişmeli geçeceğine işaret ediyor.

Sakat Oyuncuların Durumu

Adana Demirspor’da Abat Aymbetov oynayacak mı? Alanyaspor’da Furkan Bayır kadroda mı? Adana Demirspor’da sakatlığı süren Abat Aymbetov bu karşılaşmada forma giyemeyecek. Alanyaspor’da ise sakatlığı devam eden Furkan Bayır, takımını yalnız bırakacak. Her iki takım da eksiklerine rağmen sahadan galibiyetle ayrılmak istiyor.

Adana Demirspor – Alanyaspor Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta?

Süper Lig’in 6. haftasında oynanacak Adana Demirspor - Alanyaspor mücadelesi, 22 Eylül Pazar günü saat 20.00’de başlayacak. Maç, beIN Sports 2 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler bu heyecan dolu karşılaşmayı ekran başından takip edebilecek.

Alanyaspor’un Kötü Gidişatı Durdurma Hedefi

Bu sezon ligde istediği sonuçları alamayan Alanyaspor, en kötü sezon başlangıcını yaparak ilk 5 haftada yalnızca 3 puan toplayabildi. Teknik direktör Ömer Erdoğan yönetimindeki takım, kötü gidişatı bu deplasmanda sona erdirerek sezonun ilk galibiyetini almayı hedefliyor. Alanyaspor, Adana Demirspor deplasmanından 3 puanla dönerek moral bulmak istiyor.

Adana Demirspor İçin Evinde Kritik Viraj

Sezona büyük beklentilerle giren Adana Demirspor, henüz galibiyetle tanışamamış olmanın baskısını yaşıyor. Taraftarının desteğiyle sahaya çıkacak olan Adana ekibi, bu maçı kazanarak hem ilk galibiyetini almak hem de ligdeki kötü gidişatını durdurmak istiyor.

Takımların Muhtemel 11'leri

Adana Demirspor’un sahaya çıkması beklenen muhtemel 11’i:

Kalede: Ertaç Özbir
Savunmada: Svensson, Samet Akaydın, Kevin Rodrigues, Semih Güler
Orta sahada: Benjamin Stambouli, Badou Ndiaye, Younès Belhanda
Forvette: Henry Onyekuru, Yusuf Sarı, Emre Akbaba

Alanyaspor’un muhtemel 11’i ise şu şekilde:

Kalede: Yusuf Karagöz
Savunmada: Juanfran, Fatih Aksoy, Furkan Bayır (yerine Kaan Kanak), Cristian Borja
Orta sahada: Leroy Fer, Umut Güneş, Idrissa Doumbia
Forvette: Efecan Karaca, Erencan Yardımcı, Khouma Babacar

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızlan Osmanlı Batığı’nda tarihi keşif: Yeniçeri tüfekleri bulundu

Kızlan Osmanlı Batığı’nda tarihi keşif: Yeniçeri tüfekleri bulundu