Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kumluca’da Denize Atlayan Genç, 1 Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti

Kumluca’da Denize Atlayan Genç, 1 Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti

Antalya'nın Kumluca ilçesinde ahşap iskeleye atlayarak ağır yaralanan ve yaşam mücadelesini kaybeden oto tamircisi Yunus Gürdal'ın cenazesi toprağa verilecek.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’da Denize Atlayan Genç, 1 Aylık Yaşam Savaşını Kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kumluca ilçesinde, ahşap iskeleden denize atlayarak ağır yaralanan 24 yaşındaki oto tamircisi Yunus Gürdal, bir aydır süren yaşam mücadelesini kaybetti. Gürdal'ın cenazesi Isparta'nın Sütçüler ilçesi Bucakdere köyünde toprağa verilecek.

Denize Atlama Kazası Ağır Yaralanmayla Sonuçlandı

Olay, 7 Eylül Cumartesi günü Mavikent Mahallesi Karaöz sahilinde meydana geldi. İş yerini kapattıktan sonra üç arkadaşıyla birlikte sahile giden Yunus Gürdal, iddiaya göre sahildeki ahşap iskeleden denize atladı. Ancak denizin sığ olduğunu fark edemeyen genç, baş aşağı denize düşerek kum zemine çakıldı. Arkadaşlarının fark edip kurtardığı Gürdal, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine Kumluca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Boynunda Kırık ve Ciğerlerinde Kum Tespit Edildi

Yunus Gürdal’ın sağlık durumu yapılan tetkiklerde ciddiyetini koruyordu. Boynunda üç ayrı kırık ve ciğerlerine kaçan kum nedeniyle durumu ağır olan Gürdal, Kumluca Devlet Hastanesi'nden Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Ameliyatla ciğerlerinden müdahale edilen genç, yaklaşık bir aydır süren tedavi sürecinin ardından tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Ailesi Seracılıkla Uğraşıyor

Kumluca'da seracılık yapan bir ailenin evladı olan Yunus Gürdal’ın cenazesi, Isparta'nın Sütçüler ilçesi Bucakdere köyünde son yolculuğuna uğurlanacak. Genç yaşta hayatını kaybeden Gürdal’ın ölümü, ailesi ve yakın çevresinde büyük üzüntü yarattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakanlık ifşa listesini yeniledi: Kebap diye kalp yedirmişler

Bakanlık ifşa listesini yeniledi: Kebap diye kalp yedirmişler