Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Alanya Belediyesi'nden Siyah Kıyafetlerle Farkındalık Mesajı

Alanya Belediyesi'nden Siyah Kıyafetlerle Farkındalık Mesajı

Alanya Belediye Başkanı ve personeli, kadına yönelik şiddete dikkat çekmek için siyah giyerek mesaiye başladı. Bu hareket büyük taktir topladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya Belediyesi'nden Siyah Kıyafetlerle Farkındalık Mesajı
KAYNAK: İHA

Son günlerde artan kadın katliamları sonrası Antalya'nın CHP'li Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve belediye personeli, kadına yönelik şiddet olaylarına dikkat çekmek için mesaiye siyah giyerek başladı. Başkan Özçelik, kadınların toplumun temel direği olduğunu vurguladı.

Siyah Kıyafetlerle Şiddete Tepki

Son dönemde artan kadına yönelik şiddet ve cinayet olaylarına karşı farkındalık oluşturmak amacıyla Alanya Belediyesi anlamlı bir etkinlik düzenledi. Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, başkan yardımcıları ve belediye personeli, mesai öncesinde siyah kıyafetler giyerek Belediye hizmet binası önünde toplandı. Gün boyunca siyah giysileriyle çalışan personel, belediyeye gelen vatandaşları bu şekilde karşılayarak, kadına yönelik şiddete karşı tepkilerini gösterdi.

"Kadınlarımız Toplumumuzun Temel Direğidir"

Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, etkinliğe katılan personeline teşekkür ederek şunları söyledi: “Bugün mesaimize, son günlerde kadınlarımızı hedef alan taciz, şiddet ve cinayet gibi insanlık dışı olaylara tepki göstermek adına siyah giyinerek başladık. Tüm belediye çalışanlarımız bu etkinliğe katıldı ve farkındalık oluşturmak için bu mesajı verdik.”

"Eğitimden Taviz Vermeyin"

Başkan Özçelik, annelere yönelik önemli bir çağrıda bulunarak, "Çocuklarınızın eğitiminden asla taviz vermeyin ve internet ortamında nelerle karşılaştıklarını dikkatlice takip edin. Eşiniz ve çevrenizle birlikte, çocuklarınızın eğitimine ve arkadaş çevresine özen gösterin. Kadınlarımızı baş tacı etmeliyiz, toplumumuzun bu bilinci kazanabilecek kabiliyete sahip olduğuna inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı'ndan Başkan'a Jest!

Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı'ndan Başkan'a Jest!