Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez Balık Pazarı’nda Korkutan Yangın! Az Kalsın Balıklar Pişecekti!

Kepez Balık Pazarı’nda Korkutan Yangın! Az Kalsın Balıklar Pişecekti!

Antalya Kepez Balık Pazarı'nda çıkan baca yangını, itfaiyenin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Küçük maddi hasar meydana geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez Balık Pazarı’nda Korkutan Yangın! Az Kalsın Balıklar Pişecekti!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Kepez ilçesinde bulunan Kepez Balık Pazarı’nın çatısında çıkan baca yangını, sabah saatlerinde büyük bir paniğe neden oldu. Yangın, itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi sayesinde kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, küçük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Yangın İhbarı Panik Yarattı

Olay, sabah saat 10.30 civarında Kepez ilçesi Fabrikalar Mahallesi 3021 Sokak'taki Kepez Balık Pazarı’nda yaşandı. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne, pazarda bulunan bir işletmenin çatısından yoğun dumanlar yükseldiğine dair gelen ihbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Hızlı Müdahale Yangını Büyümeden Söndürdü

Olay yerine hızla ulaşan Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na bağlı ekipler, yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Yapılan incelemelere göre yangının, işletmenin baca kısmında çıktığı ve çevreye yayılmadan söndürüldüğü belirlendi.

Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangın sonucu herhangi bir yaralanma ya da can kaybı yaşanmazken, işletmenin baca kısmında küçük çaplı maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.

Yetkililerden Uyarı

Yetkililer, baca temizliği ve bakımının düzenli olarak yapılmasının bu tür yangınların önüne geçmek için büyük önem taşıdığına dikkat çekti. Özellikle kış aylarının yaklaştığı bu dönemde, işletme sahiplerine ve ev sahiplerine bacalarını kontrol ettirmeleri konusunda uyarılarda bulunuldu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da çocuklara para veren şahıs aileleri korkuttu

Adana'da çocuklara para veren şahıs aileleri korkuttu