Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Alanya'da Annesini Ö*düren Sanık Hakim Karşısında!

Alanya'da Annesini Ö*düren Sanık Hakim Karşısında!

Alanya'da 70 yaşındaki annesini öldüren Süleyman Sevinç'in mahkemesi 22 Ekim'e ertelendi. Sevinç annesini bıçakladığını kabul ederek pişmanım dedi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alanya'da Annesini Ö*düren Sanık Hakim Karşısında!
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya’nın Alanya ilçesinde, 70 yaşındaki annesi Fatma Sevinç’i bıçaklayarak öldürdükten sonra cansız bedenini elbise dolabında saklayan Süleyman Sevinç (50), 'kasten öldürme' suçundan hakim karşısına çıktı. Sanığın SEGBİS üzerinden yaptığı savunması ve mahkemeden talebi üzerine duruşma 22 Ekim'e ertelendi.

Olayın Geçmişi: Cinnet Anı Cinayete Dönüştü

Geçen yıl 3 Mayıs’ta Hacet Mahallesi Kaptanoğlu Sokak'taki bir apartman dairesinde meydana gelen olayda, Fatma Sevinç ile oğlu Süleyman Sevinç arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle kavga çıktı. İki gün boyunca Fatma Sevinç’ten haber alamayan komşuları durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, savcılıktan alınan izinle çilingir yardımıyla eve girdiklerinde, kadının cansız bedenini çarşafa sarılı halde gardıropta buldu. Yapılan incelemelerde, kadının boğazından bıçaklanarak öldürüldüğü belirlendi.

Cinayet Şüphelisi 4 Gün Sonra Yakalandı

Cinayetin ardından kaçan Süleyman Sevinç, olaydan dört gün sonra Antalya Atatürk Caddesi üzerinde elinde poşetle yürürken, durumundan şüphelenen motosikletli polis timi tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Antalya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nde annesini öldürdüğünü itiraf eden Sevinç, buradaki işlemlerinin ardından Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne sevk edildi.

"Annemi Bu Şekilde Öldürdüğüm İçin Çok Pişmanım"

Polis merkezinde verdiği ifadesinde suçunu kabul eden Süleyman Sevinç, ailevi problemler nedeniyle annesiyle yaklaşık 8 yıldır birlikte yaşadığını ve babasının vefatından sonra annesiyle arasında şiddetli tartışmalar yaşandığını söyledi. "Annem sürekli olarak benim üzerime geliyordu, babamı benim öldürdüğümü söylüyordu. Olay günü de annemle yine tartıştık, bana tokat attı ve mutfaktan aldığı ekmek bıçağı ile 'ya sen ya ben' diyerek üzerime yürüdü. O sırada bıçağı elinden aldım ve kendimi kaybedip birkaç kez bıçağı salladım. Annemi bu şekilde öldürdüğüm için çok pişmanım” dedi.

“Sizin Huzurunuza Çıkmak İstiyorum”

Müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan Süleyman Sevinç, Alanya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde hakim karşısına çıktı. SEGBİS aracılığıyla duruşmaya katılan Sevinç, savunmasında, “Sizin huzurunuza çıkmak istiyorum, avukatım bir gün olsun hiç yanıma gelmedi” şeklinde konuştu.

Duruşma 22 Ekim'e Ertelendi

Mahkeme heyeti, sanığın talebini dikkate alarak bir sonraki duruşmada mahkeme salonunda hazır bulundurulmasına karar verdi ve duruşmayı 22 Ekim 2024 tarihine erteledi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AKP'den açıklama: Emeklilik yaşı ve mesai saati değişecek mi?

AKP'den açıklama: Emeklilik yaşı ve mesai saati değişecek mi?