Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da Aracı Alev Alan Son Anda Sürücü Ölümden Döndü

Antalya’da Aracı Alev Alan Son Anda Sürücü Ölümden Döndü

Antalya'nın Kepez ilçesinde park halindeki araç aniden alev aldı. Yakup Şener, benzin kokusunu fark edip aracı durdurduğunda motor kısmında yangın çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Aracı Alev Alan Son Anda Sürücü Ölümden Döndü
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Kepez ilçesinde park halindeki aracını çalıştırdıktan kısa bir süre sonra benzin kokusu alan Yakup Şener, aracını durdurup kontrol ettiği sırada motor kısmından alevler yükseldi. Yangın, çevredeki vatandaşlar ve itfaiyenin hızlı müdahalesi ile kontrol altına alındı. Olayda can kaybı yaşanmazken, araçta büyük çaplı maddi hasar meydana geldi.

Benzin Kokusunu Alıp Durdurdu, Araç Alev Aldı

Olay, saat 11.00 sıralarında Kepez ilçesi Atatürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. 07 CRZ 66 plakalı Ford marka aracına binen Yakup Şener, aracı çalıştırıp yaklaşık 10 metre ilerledikten sonra benzin kokusu fark etti. Şener, hemen aracını durdurup kokunun kaynağını bulmak için kenara çekti ve kaputu açtığında motor kısmının alev aldığını gördü.

Çevredeki Vatandaşlar Hızlı Davrandı

Alevleri gören çevredeki esnaf ve vatandaşlar hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Yangına ilk müdahale, Yakup Şener ve çevredeki esnaf tarafından yangın tüpleri ile yapıldı. Kısa süre sonra olay yerine gelen Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri, yangını tamamen söndürdü.

"Bir Anda Alev Aldı, Şok Oldum"

Yangının söndürülmesinin ardından büyük bir şok yaşayan araç sahibi Yakup Şener, yaşadığı korku dolu anları şu sözlerle anlattı: “Aracım park halindeydi, çalıştırdım ve hareket ettim. Bir süre sonra benzin kokusu gelmeye başladı. Aracı hemen kenara çekip durdum. Kaputu açtığım anda motor kısmı alev aldı. Bir anda patlama sesi geldi ve araba yanmaya başladı. Neyse ki çevredeki arkadaşlar yangın tüpleri ile müdahale etti.”

Araçta Büyük Çaplı Maddi Hasar Meydana Geldi

Yangın sonucu aracın motor kısmında ciddi hasar meydana geldi. İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesi ile yangının aracı tamamen sarması engellendi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili incelemeler sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Fethiye'de baklagil desteği! Güz ekilişi tohumları kontrol edildi

Fethiye'de baklagil desteği! Güz ekilişi tohumları kontrol edildi