Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Hull City Alanyaspor’u hazırlık maçında 2-0 mağlup etti

Hull City Alanyaspor’u hazırlık maçında 2-0 mağlup etti

Hull City, İngiltere Championship takımlarından biri olarak Alanyaspor'u deplasmanda 2-0 yenerek hazırlık maçından galibiyetle ayrıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hull City Alanyaspor’u hazırlık maçında 2-0 mağlup etti
KAYNAK: İHA

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, Alanyaspor ile oynadığı hazırlık maçını 2-0 kazandı. Goller Matty Jacob ve Xavier Simons'tan geldi. Hull City'de Doğukan Sinik de son dakikalarda süre aldı.

Alanya'da Hazırlık Maçı

İngiltere Championship temsilcisi Hull City, kamp sürecinde Alanyaspor ile hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Alanya Oba Stadyumu’nda oynanan mücadelede, her iki takım da ilk yarıda gol bulamadı ve devreye 0-0’lık eşitlikle gidildi.

İkinci Yarıda Goller Geldi

Maçın ikinci yarısında tempo yükseldi. Karşılaşmanın 51. dakikasında Hull City, Matty Jacob’un attığı golle 1-0 öne geçti. Alanyaspor’un beraberlik çabaları sonuç vermezken, 84. dakikada sahneye çıkan Xavier Simons farkı ikiye çıkardı ve maçın sonucunu belirledi: 2-0.

 Hull City Alanyaspor’u hazırlık maçında 2-0 mağlup etti

Doğukan Sinik Son Dakikalarda Oyun Girdi

Hull City’nin kadrosunda yer alan Doğukan Sinik, maçın 85. dakikasında oyuna dahil oldu. Sinik, Chris Bedia’nın yerine oyuna girerek kısa süre de olsa forma şansı buldu.

Hull City, Kampı Tamamladı

Alanya’daki kamp sürecini tamamlayan Hull City, hazırlık maçını galibiyetle noktaladı. Sarı-siyahlılar, yarın özel uçakla İngiltere'ye dönerek yeni sezona hazırlıklarını ülkelerinde sürdürecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılmaz Vural'dan Çarpıcı Mourinho İddiası: Adı Mourinho Olmasaydı...

Yılmaz Vural'dan Çarpıcı Mourinho İddiası: Adı Mourinho Olmasaydı...