Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Şahıs Okul Önünde Uygunsuz Hareketlerde Bulundu!

Antalya'da Şahıs Okul Önünde Uygunsuz Hareketlerde Bulundu!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir kişi, Cumhuriyet İlkokulu bahçe duvarına yaslanarak uygunsuz hareketlerde bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Şahıs Okul Önünde Uygunsuz Hareketlerde Bulundu!
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, madde bağımlısı olduğu iddia edilen bir şahıs, Cumhuriyet İlkokulu'nun bahçe duvarına yaslanarak uygunsuz hareketlerde bulundu. Olay, mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı.

Çocukların Gözü Önünde Hayasızca Davranışlar

Olay, geçtiğimiz günlerde Muratpaşa Mahallesi'ndeki Cumhuriyet İlkokulu çevresinde yaşandı. Kimliği belirsiz bir kişi, okulun bahçe duvarına yaslanarak bir şeyler yemeye başladı ve yanında uçucu bir madde içeren poşet olduğu iddia edildi. Durumdan rahatsız olan bir esnaf, şahsı cep telefonuyla kayda aldı. Kayıt yapıldığını fark eden şahıs, çocukların gözleri önünde uygunsuz hareketlerde bulundu. Olayın ardından vatandaşlar şahsı bölgeden uzaklaştırdı.

Mahalle Sakinleri ve Esnaf Tepkili

Şahsın uygunsuz davranışları nedeniyle rahatsız olan mahalle sakinleri, olaya tepki gösterdi. Görüntüyü çeken Halil İbrahim Toymaz, "Elindeki poşette madde vardı, çocukların önünde oturup bacaklarını açtı. Kendisini uyarmama rağmen tehditkâr davranışlar sergiledi. Durumu polise bildirdik ama ekipler gelene kadar kayboldu. Bu şahıs mahalleye zarar veriyor, güvenlik kameralarını kırıyor, klimaların borularını kesiyor. Çocukların sağlığı için yetkililerin bir an önce müdahale etmesini istiyoruz" dedi.

Esnaf Endişeli: "Çocukların Onu Örnek Almasından Korkuyorum"

Mahalledeki diğer esnaf da şahsın sürekli rahatsızlık verdiğini belirtti. Faruk Akaylı, "Dükkanımın şalterlerini kapatıyor, arabanın lastiklerini kesiyor, caminin çeşmelerini kırıyor. Çocukların bu durumu görüp kötü örnek almalarından korkuyorum" diye konuştu.

Öznur Şenkaya ise, "Bu şahsı yaklaşık dört aydır gözlemliyorum. Arabaların lastiklerini kesiyor, dükkan levhalarını fırlatıyor. Kendisine karşı büyük bir korku içindeyim. Yetkililerden bir an önce önlem alınmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Yetkililere Çağrı: "Bir An Önce Müdahale Edilmeli"

Olay sonrasında mahalle sakinleri ve esnaf, çocukların güvenliği için yetkililerin bir an önce harekete geçmesini talep etti. Mahalledeki huzursuzluğun giderilmesi ve çocukların güvenliğinin sağlanması için şahsın yakalanması bekleniyor.

adli işlem başlatıldı

Antalya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uygunsuz hareketlerde bulunan kişiyi yakaladı. Adının R. I. olduğu öğrenilen kişi için ‘Alenen Hayasızca Hareketler’ suçundan adli işlem başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail'in BM Arazisini Gasp Etti! Şimdi Ne Olacak?

İsrail'in BM Arazisini Gasp Etti! Şimdi Ne Olacak?