Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'ya tatile gelen turistin cansız bedeni şelalede bulundu

Antalya'ya tatile gelen turistin cansız bedeni şelalede bulundu

Antalya'nın Serik ilçesinde şelaleye giren İranlı turist boğularak hayatını kaybetti. Mohsen Boreshjan, kız arkadaşıyla Uçansu Şelalesi'nde serinlemek isterken boğuldu. Olay sonrası cansız bedeni bulundu ve cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'ya tatile gelen turistin cansız bedeni şelalede bulundu
KAYNAK: AA

İranlı Turist Şelalede Boğuldu

Antalya'nın Serik ilçesinde, Gebiz Mahallesi'ndeki Uçansu Şelalesi'ne giden İran uyruklu bir turist, serinlemek amacıyla suya girdikten sonra boğuldu. Olay, turistin kız arkadaşıyla şelaleyi gezmeye geldikleri sırada meydana geldi.

Olay Anı

Mohsen Boreshjan adındaki 40 yaşındaki İranlı turist, şelalenin döküldüğü bölgede suya girmeye karar verdi. Ancak bir süre sonra suyun içinde kayboldu. Durumu fark eden çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri, jandarma ve AFAD görevlileri sevk edildi.

Arama Çalışmaları

Jandarma ve AFAD ekipleri, şelalenin bulunduğu alanda geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Yapılan aramalar sonucunda Boreshjan'ın cansız bedenine ulaşıldı ve olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cenaze, Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'de aracın denize uçtuğu anlar ortaya çıktı

İzmir'de aracın denize uçtuğu anlar ortaya çıktı