Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya’da yöresel ürünler fuarı için hazırlıklar tamamlandı

Antalya’da yöresel ürünler fuarı için hazırlıklar tamamlandı

Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır, Vali Hulusi Şahin ve Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i YÖREX'e davet etti. İşte detaylar...

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Antalya’da yöresel ürünler fuarı için hazırlıklar tamamlandı
KAYNAK: İHA

Antalya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Ali Çandır, Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret ederek 9-13 Ekim’de ANFAŞ Fuar Merkezi’nde düzenlenecek Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’e davet etti.

ATB Başkanı Çandır, Vali Şahin'i YÖREX'e Davet Etti

ATB Başkanı Ali Çandır, Meclis Başkanı Erdoğan Ekinci, Yönetim Kurulu Üyeleri Halil Bülbül, Ragıp Gök ve Cüneyt Doğan ile birlikte Antalya Valisi Hulusi Şahin’i Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX'e davet etti. Çandır, bu yıl 13’üncüsü düzenlenecek YÖREX ile ilgili Vali Şahin’e bilgi verdi. 10 bin metrekare alanda 7 bölgeden yüzlerce yöresel ürünün sergileneceği YÖREX’in Antalya’nın markası haline geldiğini söyleyen Çandır, bu yıl coğrafi işaretli ürün ağırlıklı yöresel ürünlerin ziyaretçiyle buluşturulacağını kaydetti. Çandır, YÖREX'e desteği nedeniyle Vali Şahin’e teşekkür ederken, fuarın açılışına Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun katılımını beklediklerini söyledi.

Vali Şahin, YÖREX'in Önemine Dikkat Çekti

Antalya Valisi Hulusi Şahin, Yöresel Ürünler Fuarı YÖREX’in Antalya’da düzenlenen en önemli fuarlardan biri olduğunu söylerken, hayırlı olmasını diledi. Coğrafi işaretli ürün sayısının ve coğrafi işaretli ürünlere ilginin arttığını belirten Şahin, yöresel ürünlerin ekonomiye olan katkısına dikkat çekti. YÖREX’in düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Vali Şahin, Çandır ve ekibine başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek de YÖREX'e Destek Verdi

ATB Başkanı Ali Çandır beraberindeki heyetle birlikte Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i de ziyaret ederek YÖREX davetinde bulundu. Çandır, YÖREX’in Türkiye'nin fuarı haline geldiğini belirterek, “Anadolu'nun yüzlerce yöresel ürünü Antalya'da buluşacak” dedi. Başkan Muhittin Böcek, YÖREX’in tarım ve turizm kenti Antalya’da düzenlenmesinin önemini vurgularken, kent ekonomine katkısına dikkat çekti. Büyükşehir Belediyesi olarak YÖREX’e desteklediklerini belirten Muhittin Böcek, fuarın daha geniş kitlelere ulaşmasını arzu ettiklerini söyledi. Başkan Böcek YÖREX’i Antalya’ya kazandıran Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır ve ekibine teşekkür etti. Böcek, “9-13 Ekim tarihlerinde ANFAŞ Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Yöresel Ürünler Fuarı'na davetlerinden dolayı Ali Çandır’a teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi zengin mutfak kültürümüzü keşfetmek için YÖREX'e bekliyorum” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgatlı çiftçilerin su mağduriyeti derinleşiyor

Manavgatlı çiftçilerin su mağduriyeti derinleşiyor