Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da patenle tehlikeli yolculuk: Yürekleri ağza getiren anlar

Antalya'da patenle tehlikeli yolculuk: Yürekleri ağza getiren anlar

Antalya'da 3 gencin patenle hafif ticari araca tutunarak yolculuk yapması cep telefonu kamerasına yansıdı. Gençlerin tehlikeli davranışı korku yarattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da patenle tehlikeli yolculuk: Yürekleri ağza getiren anlar
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde, 3 gencin patenle gerçekleştirdiği tehlikeli yolculuk, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Gençlerin, hareket halindeki bir hafif ticari araca tutunarak trafikte ilerlemeleri büyük tehlike yarattı.

Olay nasıl gelişti?

Yenigün Mahallesi Mevlana Caddesi'nde gece saat 23.30 sıralarında yaşanan olayda, patenli 3 genç, kırmızı ışıkta bekleyen bir hafif ticari aracın arkasına ve yanlarına tutunarak trafikte ilerlemeye başladı. Aracın hareket etmesiyle birlikte hızla ilerleyen gençler, yaklaşık 500 metre boyunca bu tehlikeli yolculuklarına devam etti.

Gençlerin tehlikeli anları kaydedildi

Kavşağa gelerek sağa dönen aracı bırakan gençler, patenleriyle yollarına devam etti. Bu tehlikeli anlar, başka bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi. Gençlerin rahat tavırları ve tehlikeli davranışları görenleri korkuttu.

Trafikte büyük tehlike

Bu tür davranışların hem gençlerin hayatını hem de diğer sürücüleri tehlikeye attığı vurgulanırken, yetkililer vatandaşları trafikte daha dikkatli ve duyarlı olmaya çağırdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sivas'ta 80 Yaşındaki Adam Komşularını Kedi Yüzünden Silahla Vurdu!

Sivas'ta 80 Yaşındaki Adam Komşularını Kedi Yüzünden Silahla Vurdu!