Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da aşırı hız kazaya neden oldu: Takla attı

Antalya'da aşırı hız kazaya neden oldu: Takla attı

Manavgat'ta aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında hafif ticari araç palmiyeye çarptı ve takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da aşırı hız kazaya neden oldu: Takla attı
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu virajı alamayan hafif ticari araç palmiyeye çarparak takla attı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Kaza nasıl gerçekleşti?

Kaza, Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi Titreyengöl Caddesi üzerinde meydana geldi. Zeynel Abdi S. yönetimindeki 54 FT 165 plakalı hafif ticari araç, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle kontrolden çıkarak refüjdeki palmiyeye çarptı ve ardından takla attı. Kazayı gören vatandaşlar ve diğer sürücüler durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirerek yardım istedi.

Olay yerine ekipler sevk edildi

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimine bağlı kurtarma ekipleri, araç içerisinde sıkışan yaralıları çıkardı. Araç sürücüsü Zeynel Abdi S. ile yolcular Mehmet S. ve Mevsim S., 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Araç hurdaya döndü

Takla atarak hurdaya dönen hafif ticari araç, kazanın şiddetini gözler önüne serdi. Yaralıların sağlık durumları hakkında henüz net bir bilgi bulunmazken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
13 Ekim 2024 Pazar Günlük Burç Yorumları: Bugün Sizi Neler Bekliyor?

13 Ekim 2024 Pazar Günlük Burç Yorumları: Bugün Sizi Neler Bekliyor?