Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya'da Kamyonet ve motosiklet önce çarpıştı sonra yandı

Antalya'da Kamyonet ve motosiklet önce çarpıştı sonra yandı

Antalya'nın Elmalı ilçesinde kamyonetle motosikletin çarpışması sonucu çıkan trafik kazasında Aytaç Özen ve İbrahim Solmaz hayatını kaybetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kamyonet ve motosiklet önce çarpıştı sonra yandı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya’nın Elmalı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyonet ile motosikletin çarpışması sonucu her iki araç da alev aldı. Kazada motosiklet sürücüsü Aytaç Özen ve kamyonette bulunan İbrahim Solmaz hayatını kaybetti. Kamyonet sürücüsü Hüseyin Sarıca ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza nasıl oldu?

Olay, öğle saatlerinde Elmalı ilçesine bağlı Bayralar Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. Aytaç Özen’in kullandığı 07 BIF 075 plakalı motosiklet, Hüseyin Sarıca yönetimindeki 07 Z 5826 plakalı kamyonetle çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet ve kamyonet alev aldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesine rağmen motosiklet sürücüsü Aytaç Özen ve kamyonette bulunan İbrahim Solmaz hayatını kaybetti.

Motosikletini devretmeye hazırlanıyordu

Kazadan bir gün önce motosikletini sattığı ve bir gün sonra devredeceği öğrenilen Aytaç Özen’in ölüm haberi, yakınlarını yasa boğdu. Yaralanan kamyonet sürücüsü Hüseyin Sarıca, Elmalı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Soruşturma başlatıldı

Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken, olay yerinde hayatını kaybedenlerin cenazeleri morga kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Oyuncu Hazal Subaşı ve şarkıcı Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti!

Oyuncu Hazal Subaşı ve şarkıcı Oğuzhan Koç aşklarını ilan etti!