Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Antalya’da Jandarmadan Geniş Kapsamlı Denetim!

Antalya’da Jandarmadan Geniş Kapsamlı Denetim!

Antalya İl Jandarma Komutanlığı'nın denetimlerinde 22 aranan şahıs yakalandı ve 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya’da Jandarmadan Geniş Kapsamlı Denetim!
KAYNAK: İHA

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından tekel bayileri, büfeler, bakkallar ve nargile kafelere yönelik yapılan denetimlerde 22 aranan şahıs yakalandı, 2 kişi gözaltına alındı. Operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

358 İşletmeye Denetim

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından 75 ekip ve 280 personelin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, tekel bayi, büfe, bakkal ve nargile kafe gibi 358 işletme denetlendi. Denetimler sırasında çok sayıda kaçak ürün ele geçirildi.

Kaçak Ürünlere El Konuldu

Denetimlerde ele geçirilen kaçak ürünler arasında; 24 bin 500 adet sigara tütünü ile doldurulmuş makaron, 40 paket kaçak sigara, 10 elektronik sigara, 275 kilogram kıyılmış tütün, 300 bin adet boş makaron, 450 adet sökülmüş bandrol, bin 100 litre kaçak alkol, 85 adet sentetik hap, 23 gram esrar ve 25 adet elektronik sigara likiti yer aldı.

22 Aranan Şahıs Yakalandı

Operasyon sırasında 3 bin 652 kişinin kimlik sorgulaması yapılırken, 22 aranan şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 2’si gözaltına alınarak adli işlemleri başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de Jandarma ve Emniyet'e 238 araç teslim edildi

Mersin'de Jandarma ve Emniyet'e 238 araç teslim edildi