Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Akdeniz Üniversitesi Kumluca MYO’da Görev Değişimi!

Akdeniz Üniversitesi Kumluca MYO’da Görev Değişimi!

Akdeniz Üniversitesi Kumluca MYO'da düzenlenen devir teslim töreninde, Dr. Ahmet Coşgun, Prof. Dr. H. Kürşat Çelik'ten müdürlüğü devraldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Akdeniz Üniversitesi Kumluca MYO’da Görev Değişimi!
KAYNAK: İHA

Akdeniz Üniversitesi Kumluca Meslek Yüksekokulu’nda (MYO) gerçekleştirilen devir teslim töreninde, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Coşgun, Prof. Dr. H. Kürşat Çelik’ten müdürlük görevini devraldı. Tören, MYO akademik ve idari personelin katılımıyla gerçekleştirildi.

"Müdürlük Bir Bayrak Yarışıdır"

Kumluca Meslek Yüksekokulu'nda düzenlenen devir teslim töreninde, görevini devreden Prof. Dr. H. Kürşat Çelik, müdürlüğün bir bayrak yarışı olduğunu belirterek, "Bu görevi daha ileriye taşıyacağına inancım tam. Dr. Ahmet Coşgun’a bu bayrağı devretmekten mutluluk duyuyorum" dedi.

Dr. Ahmet Coşgun'dan Teşekkür ve Hedefler

Görevi devralan Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Coşgun, Prof. Dr. Çelik’e yapmış olduğu özverili çalışmalar için teşekkür etti ve kendisine bir plaket takdim etti. Dr. Coşgun, Akdeniz Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Özlenen Özkan’a teşekkür ederek, “Bu önemli görevi en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağım. Kumluca MYO olarak, üniversite-sektör iş birliklerini güçlendirecek, eğitim kalitesini daha da artıracağız” şeklinde konuştu.

"Tarımsal Üretimin Lokomotifi Olan Bir İlçede Eğitime Katkı Sağlayacağız"

Kumluca'nın tarımsal üretimdeki önemine değinen Dr. Coşgun, "Nitelikli ara insan gücüne vereceğimiz destek, mezunlarımızla birlikte artarak sürecek. Eğitim programlarımızla sektörün ihtiyaçlarına cevap vereceğiz ve üniversitemizin hedefleri doğrultusunda katkılarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trabzonspor’da Şenol Güneş Başakşehir Maçıyla Çıkış Yapmak İstiyor

Trabzonspor’da Şenol Güneş Başakşehir Maçıyla Çıkış Yapmak İstiyor