Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Spor Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı'ndan Başkan'a Jest!

Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı'ndan Başkan'a Jest!

Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, sezonun ilk maçında Yunusemre Belediyesi'ni 3-2 yenerek zaferle başladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı'ndan Başkan'a Jest!
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Sezonun ilk maçında Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı, Yunusemre Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı ile karşı karşıya geldi. Oldukça çekişmeli geçen mücadelede, genç sporcular 3-2'lik set sonucu ile galibiyete ulaşarak sezonu zaferle açtı. Maç sonunda duygusal anlar yaşanırken, Şehzadeler’in genç kızları galibiyetlerini anlamlı bir jestle kolon kanseriyle mücadele eden Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay'a armağan etti.

Pankartla Destek Mesajı

Maç sonunda açtıkları pankartla Başkan Durbay’a olan desteklerini gösteren voleybolcular, bu galibiyeti ona adadıklarını belirterek duygularını ifade etti. Takım kaptanı, "Başkanımızın her zaman yanındayız, ona güç vermek istiyoruz. Bu galibiyet sadece bir spor karşılaşması değil, aynı zamanda Başkan Durbay’a moral ve dayanışma mesajı" şeklinde konuşarak, galibiyetin sembolik anlamını vurguladı.

Gökay Budak Maçta Yer Aldı

Karşılaşmayı, Şehzadeler Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Başkanı Gökay Budak da tribünden izledi. Budak, takımın gösterdiği mücadeleden dolayı genç sporcuları tebrik ederek, Başkan Durbay'a moral vermek için sahada ellerinden gelenin en iyisini yapmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Sıradaki Maçta Soma İlçe Spor Karşılaşacak

Şehzadeler Belediyesi Genç Kızlar Voleybol Takımı’nın bir sonraki maçı 15 Ekim’de Soma İlçe Spor ile gerçekleşecek. Genç voleybolcular, bu maça da yüksek motivasyonla hazırlanıyor. Sahadaki başarılarını sürdüren takım, aynı zamanda Başkan Gülşah Durbay’a olan desteklerini her alanda göstererek, Şehzadeler’in gururu olmayı hedefliyor.

Başkan Durbay’dan Teşekkür

Genç sporcuların bu anlamlı jesti karşısında duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Gülşah Durbay, "Gençlerimizin bana gösterdiği bu destek, mücadeleme güç katıyor. Onların her zaman yanındayım ve başarılarını yürekten kutluyorum" diyerek, takımın yanında olduğunu ve desteklerini sürdürdüğünü belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur afetlere hazır mı? Burdur Valisi İRAP detaylarını açıkladı

Burdur afetlere hazır mı? Burdur Valisi İRAP detaylarını açıkladı