Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Türkiye'yi gezen 'Örümcek Adam'ın 44. durağı Burdur oldu

Türkiye'yi gezen 'Örümcek Adam'ın 44. durağı Burdur oldu

Örümcek Adam kostümüyle deprem bölgelerinde çocuklara umut olan Salih Ayaz Koç, Türkiye'yi geziyor. Koç, 44. durağı olan Burdur’a ulaştı.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Türkiye'yi gezen 'Örümcek Adam'ın 44. durağı Burdur oldu
KAYNAK: AA

6 Şubat depremlerinin ardından çocuklara moral vermek amacıyla deprem bölgelerinde ücretsiz gösteriler düzenleyen Salih Ayaz Koç, "Örümcek Adam" kostümüyle Türkiye’yi gezme hayalini gerçekleştiriyor. Otostopla çıktığı bu yolculukta 44. durağına ulaşan Koç, Burdur’da çocuklara ve yetişkinlere unutulmaz anlar yaşattı.

Burdur’da Renkli Gösteriler

Salih Ayaz Koç, Burdur’daki gezisine ilk olarak Cumhuriyet Meydanı'nda başladı. Meydanda toplanan vatandaşlarla ve çocuklarla sohbet edip fotoğraf çektiren Koç, "Örümcek Adam" kostümüyle sergilediği gösterilerle büyük ilgi topladı. Tarihi Ulu Cami ve saat kulesini de ziyaret eden Koç, kentin sembollerini tanıtarak gezisine devam etti.

Yöresel Lezzetlerle Tanıştı

Burdur’un ünlü coğrafi işaretli ceviz ezmesini ve Burdur şişini tadan Koç, bu lezzetlere hayran kaldığını belirtti. Yöresel tatların tadına bakmakla yetinmeyip Burdur şişini kendisi de yapan "Örümcek Adam", ocağın başına geçerek şiş hazırladı. Koç’un yöresel yemeklere ilgisi ve hünerleri izleyicilerden tam not aldı.

Kuruyan Burdur Gölü İçin Farkındalık Mesajı

Burdur Gölü’ne de giden Koç, göl kıyısında yaşanan kuruma tehlikesine dikkat çekmek amacıyla gölün çekilen sularından arta kalan iskelede gösteri yaptı. İskelenin altından ve üstünden geçerek ziyaretçilere gösteriler sunan "Örümcek Adam", Burdur Gölü’nün yüzey alanının yaklaşık yarısını kaybettiğini belirterek, gölün kurumasına üzüldüğünü dile getirdi. "Göl kurumasın" diyerek farkındalık çağrısında bulunan Koç, çevre sorunlarına da dikkat çekti.

Türkiye'yi Otostopla Geziyor

Salih Ayaz Koç, deprem bölgelerinde çocuklarla kurduğu bağın ardından daha fazla çocuğu sevindirebilmek için Türkiye'yi gezme kararı aldığını söyledi. Gittiği şehirlerde tarihi ve turistik yerleri, yöresel lezzetleri sosyal medya üzerinden tanıtarak insanlara ilham vermeyi hedeflediğini belirten Koç, "İnsanların yüzde 90’ının tepkisi hep olumlu oluyor." dedi.

Yolda İlgi Gören Bir Yolculuk

Yolculuğunu otostopla gerçekleştiren Koç, "Örümcek Adam" kostümüyle yolda büyük ilgi görüyor. "Beni tanıyan sürücüler durup araçlarına almak istiyor. Hatta bazen yolda kuyruk oluşuyor, 'Örümcek Adam gel bizim aracımıza bin' diyorlar." şeklinde konuştu. Kostümünün eskidiğini ve yenilemek için destek beklediğini dile getiren Koç, iş insanları ve hayırseverlerden yardım talebinde bulundu.

Sosyal Medyada Büyük İlgi görüyor

Gittiği şehirlerde yaşadığı deneyimleri ve yaptığı gösterileri sosyal medya hesaplarından paylaşan Koç, hem çocukların hem de yetişkinlerin büyük ilgisini çekiyor. Gösterdiği performanslarla, Türkiye'nin dört bir yanındaki insanlara umut ve neşe saçan Koç, hem gezdiği yerleri tanıtıyor hem de insanların hayatlarına dokunuyor.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya Belediyesi’nden iş yeri ihalesi: 10 bin TL'ye iş yeri var

Alanya Belediyesi’nden iş yeri ihalesi: 10 bin TL'ye iş yeri var