Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da Freni Patlayan Kamyon 7 Aracı Biçti: Kaza Anı Kameralarda

Hatay'da Freni Patlayan Kamyon 7 Aracı Biçti: Kaza Anı Kameralarda

Hatay Defne’de yaşanan kazada fren arızası sebebiyle kontrolden çıkan kum yüklü kamyon, toplam 7 araca çarparak büyük bir faciaya sebep oldu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da Freni Patlayan Kamyon 7 Aracı Biçti: Kaza Anı Kameralarda
KAYNAK: İHA

Hatay'ın Defne ilçesinde kum yüklü bir hafriyat kamyonu, fren sisteminde meydana gelen arıza sonrası kontrolden çıkarak büyük bir kazaya neden oldu. Harbiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, seyir halindeki ve park halindeki toplam 7 araca çarpan kamyon, araçları adeta hurdaya çevirdi.

Yaralılar itfaiye ekiplerince kurtarıldı

Kaza sonrası araçların içinde sıkışan yaralılar, Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından zorlu bir kurtarma operasyonu ile araçlardan çıkarıldı. Yaralanan 5 kişi, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye sevk edildi.

Kaza anı güvenlik kameralarına yansıdı

Defne'deki kazanın anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kameralarına saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kamyonun kontrolünü kaybettiği ve park halindeki araçlara çarptığı anlar açıkça görülebiliyor. Kazaya karışan araçların bazıları tamamen hurdaya dönerken, olay yerindeki vatandaşların korku dolu anları kameralara yansıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Amasya Yaşanan F*ci Kaza İki Kardeşi Hayattan Aldı

Amasya Yaşanan F*ci Kaza İki Kardeşi Hayattan Aldı