Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'in Yenişehir ilçesinde güzellik merkezlerine sıkı denetim

Mersin'in Yenişehir ilçesinde güzellik merkezlerine sıkı denetim

Mersin Yenişehir'deki güzellik merkezlerinde hijyen, ruhsat, çalışanların belgeleri ile kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri kontrol edildi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'in Yenişehir ilçesinde güzellik merkezlerine sıkı denetim
KAYNAK: İHA

Mersin'in Yenişehir ilçesinde, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, güzellik merkezlerine yönelik kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi. Halk sağlığını koruma amacıyla yapılan bu denetimlerde, hijyen kuralları, ruhsat ve izin belgeleri, çalışanların yeterlilik belgeleri ile kullanılan ürünlerin son kullanma tarihleri titizlikle kontrol edildi.

Halk Sağlığını Koruma çalışmaları

Yenişehir Belediyesi, halkın güvenli ve sağlıklı hizmet alabilmesi için denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bu kapsamda, Yenişehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleriyle birlikte güzellik merkezlerine yönelik denetimlerini sıkılaştırdı. Bu denetimlerde, işletmelerin yasal mevzuata uygun olup olmadığı kontrol edilirken, mevzuata aykırı faaliyet gösteren iş yerlerine gerekli uyarılar yapılarak yasal işlem başlatıldı.

İşletmelere Uyarılar ve Yaptırımlar

Denetimlerde işletme sahiplerine, uyulması gereken kurallar ve standartlar hakkında bilgilendirme yapıldı. Kurallara uymayan işletmelere ise gerekli yaptırımlar uygulandı. Denetim sırasında özellikle hijyen kurallarına uymayan, ruhsat ve yeterlilik belgesi eksik olan işletmelere cezai işlem uygulandı. Bu sayede, vatandaşların sağlıklı koşullarda hizmet alması hedefleniyor.

Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit kurumlara Teşekkür

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, denetimlerde emeği geçen tüm kurumlara teşekkür ederek, vatandaşların her türlü şikayet ve taleplerini Yenişehir Belediyesi Halk Masası’na iletmeleri çağrısında bulundu. Başkan Özyiğit, denetimlerin devam edeceğini ve halk sağlığını koruma konusundaki kararlılıklarının süreceğini vurguladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tomris Giritlioğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşındadır?

Tomris Giritlioğlu Kimdir? Nereli ve Kaç Yaşındadır?