Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da aracının önü kesilen genç av tüfeği ile vuruldu

Burdur'da aracının önü kesilen genç av tüfeği ile vuruldu

Burdur’un Bucak ilçesinde bir genç, aracını zorla durduran kişi tarafından av tüfeğiyle vurularak hayatını kaybetti. Şüpheli olaydan sonra kaçtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da aracının önü kesilen genç av tüfeği ile vuruldu
KAYNAK: İHA

Burdur’un Bucak ilçesinde meydana gelen silahlı saldırıda, Beytullah Soylu (24) isimli genç adam arabasıyla seyir halindeyken önü kesilerek av tüfeğiyle vuruldu. Göğsünden ağır yaralanan Soylu, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Olaydan sonra kaçan şüpheli O.A. (23), polis ekiplerinin yaptığı çalışmalar sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.

Aracın önünü kesti, göğsünden vurdu

Olay, saat 20.00 sıralarında Bucak ilçesi Yunus Emre Mahallesi Yıldırım Caddesi 811 Sokak kavşağında meydana geldi. Beytullah Soylu, 15 ACV 879 plakalı otomobiliyle seyir halindeyken, O.A. isimli şüpheli tarafından önü kesildi. Şüpheli, av tüfeğiyle araca ateş ederek Soylu’yu göğsünden vurdu. Açılan ateş sonucunda Beytullah Soylu bilincini kaybederken, kontrolsüz bir şekilde yokuş aşağı kayan otomobili park halinde bulunan başka bir araca çarparak durdu.

Sağlık Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi

Çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirerek yardım istedi. Olay yerine kısa sürede çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan ve durumu ağır olan Beytullah Soylu, ambulansla Bucak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ameliyata alınan genç adam, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Şüpheli O.A. Gözaltına Alındı

Olayın ardından kaçan şüpheli O.A., polis ekiplerinin yaptığı yoğun çalışmalar sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Cinayetin sebebi henüz bilinmezken, polis olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Olayın neden gerçekleştiği ve taraflar arasındaki olası anlaşmazlıkların araştırıldığı bildirildi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuru incirin faydaları neler? Kuru incir günlük ne kadar tüketilmeli?

Kuru incirin faydaları neler? Kuru incir günlük ne kadar tüketilmeli?