Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da tartıştığı karısını arabada öld*rüp kaçtı

Muğla'da tartıştığı karısını arabada öld*rüp kaçtı

Muğla'nın Menteşe ilçesinde tartıştığı eşini karnından bıçaklayan M.K., kayıplara akrıştı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muğla'da tartıştığı karısını arabada öld*rüp kaçtı
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Menteşe ilçesinde, arabada tartıştığı karısını karnından bıçaklayan zanlı, her yerde aranıyor. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan kadın yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olay, Menteşe ilçesinin Orhaniye Mahallesi, Zihniderin Caddesi üzerinde sabah saat 08.30 sıralarında gerçekleşti. Park halindeki 48 ASG 210 plakalı otomobil içinde tartışan M.K. (43) ve Senem Kıvrak (40) arasında şiddetli bir kavga çıktı.

Şiddetli Tartışma sonrasında Bıçaklı sald*rı

Tartışmanın ardından M.K., eşi Senem Kıvrak'ı karnından bıçakladı. Kanlar içinde kalan kadın, ağır yaralanarak olay yerinde yığıldı. M.K. ise olayın ardından yaya olarak kaçtı. Olayı gören çevre sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından ağır yaralı kadını hastaneye kaldırdı. Ancak, çok kan kaybeden Senem Kıvrak, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

kaçan zanlı aranıyor

cin*yet zanlısı M.K.'nin olay yerinden kaçtıktan sonra dağlık alana saklandığı tespit edildi. Şüphelinin yakalanması için geniş çaplı bir arama çalışması başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya’da önemli skuter kararı! Hangi ilçeye ne kadar izin verildi?

Konya’da önemli skuter kararı! Hangi ilçeye ne kadar izin verildi?