Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin Mut'ta yoldan geçme katl*amı: Baba, oğul ve gelini öld*rdü

Mersin Mut'ta yoldan geçme katl*amı: Baba, oğul ve gelini öld*rdü

Mersin'in Mut ilçesinde, yoldan geçme nedeniyle çıkan tartışmada baba, oğul ve gelini av tüfeğiyle vuran zanlı, jandarmaya teslim oldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mut
Mersin Mut'ta yoldan geçme katl*amı: Baba, oğul ve gelini öld*rdü
KAYNAK: İHA

Mersin'in Mut ilçesine bağlı kırsal Çömelek Mahallesi'nde k*nlı olay meydana geldi. İddiaya göre, mahalle sakinlerinden T.K., patpat olarak bilinen tarım aracıyla yoldan geçerken pekmez kaynatan komşuları Kemal Veli Akyaka (65) ve çocuklarıyla sözlü tartışmaya girdi. Tartışmanın ardından sinirle evine giden T.K., av tüfeğini alarak olay yerine geri döndü.

Baba, Oğul ve Gelin Peş Peşe Vuruldu

T.K., tartıştığı baba Kemal Veli Akyaka, oğlu Durmuş Akyaka (35) ve gelini Ruhan Akyaka'ya (35) peş peşe ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri durumu hemen sağlık ekiplerine ve jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vurulan 3 kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Zanlı Jandarmaya Teslim Oldu

Olayın ardından T.K., bölgeye gelen jandarma ekiplerine teslim oldu. Jandarma ekipleri, zanlıyı gözaltına alırken, olay yerinde geniş çaplı inceleme başlattı. Cinayetin nedeni olarak basit bir yoldan geçme tartışması gösterilse de, olayın arka planında başka bir husumetin olup olmadığı araştırılıyor.

Mahalle Halkı Şokta

Tartışmanın bu denli büyümesi ve böylesine trajik bir sona ulaşması, mahalle halkını derinden sarstı. Hayatını kaybeden Akyaka ailesinin yakınları ve komşuları, yaşanan bu acı olayın şokunu yaşarken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Olay sonrasında savcı ve jandarma ekipleri inceleme yaptı. Hayatını kaybeden baba, oğul ve gelinin cenazesi ilçe devlet hastanesi morguna götürüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da Kavşakta Feci Kaza Sürücü Hayati Tehlike Altında

Alanya'da Kavşakta Feci Kaza Sürücü Hayati Tehlike Altında