Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel SDÜ'de acı gün! Isparta'da Öğretim Üyesi Ahmet Akkaya vefat etti

SDÜ'de acı gün! Isparta'da Öğretim Üyesi Ahmet Akkaya vefat etti

Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akkaya, yaşamını yitirdi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
SDÜ'de acı gün! Isparta'da Öğretim Üyesi Ahmet Akkaya vefat etti
KAYNAK: İHA

Isparta'da, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akkaya, evinde geçirdiği kalp krizi sonucu 63 yaşında hayatını kaybetti. Uzun yıllardır SDÜ’de görev yapan Prof. Dr. Akkaya, tıp camiasında önemli katkılarıyla tanınıyordu.

Üniversite ve Tıp Camiası Yasta

Süleyman Demirel Üniversitesi tarafından yapılan açıklamada, Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın vefatıyla derin üzüntü içinde oldukları belirtilerek, “Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi Göğüs Hastalıkları Anabilim Dalı'nda uzun yıllar emek veren, sağlık alanında önemli katkılarda bulunan Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet Akkaya'yı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Üniversitemiz, şehrimiz ve bölgemiz için büyük bir değer olan hocamıza Allah'tan rahmet, ailesi, yakınları ve Süleyman Demirel Üniversitesi ailesine başsağlığı diliyoruz. Başımız sağ olsun” denildi.

Cenaze Töreni İkindi Namazına Müteakip Yapılacak

Prof. Dr. Ahmet Akkaya'nın cenazesi, bugün ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, bu acı günlerinde onu son yolculuğuna uğurlamak üzere bir araya geldi.



 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Burdur'da aynı gece hırsızlık yapan 4 şüpheli Antalya’da yakalandı

Burdur'da aynı gece hırsızlık yapan 4 şüpheli Antalya’da yakalandı