Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya CHP'li Belediye'yi eleştiren Çetin'e Böcek'ten yanıt: Hazmedeceksiniz

CHP'li Belediye'yi eleştiren Çetin'e Böcek'ten yanıt: Hazmedeceksiniz

AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin'in, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek için sarf ettiği sert sözlere Başkan Böcek'ten yanıt geldi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
CHP'li Belediye'yi eleştiren Çetin'e Böcek'ten yanıt: Hazmedeceksiniz
MUHABİR: Kamer Durdu

AKP Antalya İl Başkanı Ali Çetin,  kent merkezindeki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek ile CHP'li belediye başkanlarının yaklaşık 6 aylık çalışmalarını değerlendirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in, 66 aydır hiçbir yatırım, hizmet yapmadığını, proje üretmediğini, reklamlarla vatandaşı kandırdığını söyleyen Ali Çetin'e, Muhittin Böcek'ten yanıt gecikmedi.

SERT DİLLE ELEŞTİRMİŞTİ

Ali Çetin basın açıklamasında, “Antalya bugün su kesintileriyle, sivrisinekle boğuşan bir kent haline geldi. Hala sivrisineği konuşuyorsak bu Böcek'in ayıbıdır. Ulaşım içler acısı durumda. Seçim vaatlerinde 'trafik ve ulaşım sorununu çözeceğim' diye gelen Böcek, 66 aydır işin içinden çıkılmaz bir trafik ve ulaşım sorunuyla Antalyalıları karşı karşıya bıraktı. Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, kenti yönetmekten aciz, vatandaşın problemlerinden bihaber, proje üretmez, icraat yapmaz halde” şeklinde konuşmuştu

BÖCEK'TEN YANIT GELDİ

Ali Çetin'in kendisine yönelik sert eleştirilerine sessiz kalmayan Muhittin Böcek, "Yine dersine çalışmamış… Antalya ve hizmetlerimizden bihaber olan AKP İl Başkanı Ali Çetin seçim yenilgisinden duyduğu mahcubiyetle bugün bir basın toplantısı düzenlemiş. 31 Mart seçimlerinde 20 belediyenin 18’ini kaybetmenin verdiği başarısızlık nedeniyle istifasını duyuracağını düşünmüştüm. Halkımızın teveccühü ile 'Herkesin Başkanı' olarak 4 dönem Konyaaltı, 2 dönem Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazanmış birisiyim. Gerçekleri çarpıtarak beni ve yol arkadaşlarımı karalamaya kimsenin gücü yetmez. “Önce Antalyalı vatandaşlarımızın kararına saygı duyacaksınız, yenilgiyi hazmedeceksiniz” şeklinde yanıt verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden üzücü kayıp: Hayatını kaybetti

Antalya Emniyet Müdürlüğü’nden üzücü kayıp: Hayatını kaybetti