Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel CHP Lideri Özgür Özel Muğla'da: İktidara Yürüyoruz

CHP Lideri Özgür Özel Muğla'da: İktidara Yürüyoruz

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla ziyaretinde birlik ve beraberlik vurgusu yaparak partisinin iktidara yürüdüğünü belirtti. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Lideri Özgür Özel Muğla'da: İktidara Yürüyoruz
KAYNAK: İHA

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Muğla’nın Menteşe ilçesinde yaptığı konuşmada, partinin iktidara yürüdüğünü belirterek, birlik ve beraberlik çağrısında bulundu. Özel, CHP'nin zor zamanlarda meydanları boş bırakmadığını ve genel başkanlarını yalnız bırakmadığını vurguladı.

31 Mart Zaferi ve Hedefler

Muğla’da yapılan il başkanlığı ziyaretinde konuşan Özel, 2019'da kentte 7 belediyeleri olduğunu ve 31 Mart 2024'te 14 belediyeden 12'sini kazandıklarını belirtti. Bir sonraki seçimlerde ise bu başarıyı 14 belediyenin tamamını kazanarak taçlandırmak istediklerini söyledi.

"CHP, 31 Mart'ta yüzde 38'lik büyük bir rekora imza attı" diyen Özel, bu başarının birlik ve beraberlik sayesinde gerçekleştiğini dile getirdi.

Turizm Bölgelerinde Nüfus Desteği

Özel, CHP'li belediyelerin turizm alanında Türkiye’nin %92'sine hizmet verdiğini ve nüfusa göre verilen ödeneklerin yetersiz kaldığını belirtti. Özellikle Antalya ve Muğla gibi şehirlerin, nüfuslarının 5 katına hizmet vermek zorunda olduğunu ifade etti. CHP iktidarında, "baz istasyonlarından tespit edilen gerçek nüfusa göre ödenek vereceğiz" açıklamasında bulundu.

Türkiye İttifakı ve Erken Seçim Çağrısı

Erken seçim çağrısını yineleyen Özel, "Türkiye İttifakı'nın bileşenleri sosyal demokratlar, muhafazakar demokratlar, milliyetçi demokratlar ve Atatürk'ü seven herkestir" dedi. Özel, CHP’nin geçmişten ders alarak güçlendiğini ve "Türkiye'nin kurtuluşunun Türkiye İttifakı'nın elinde olduğunu" vurguladı.

"Bu millet seçim istiyor, geçim yoksa seçim var" diyen Özel, 2024'te erken seçim olasılığına hazır olduklarını ve seçimde CHP'nin birinci parti olacağını belirtti.

Hatay’a Sahip Çıkma Sözü

Hatay’ın, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün şahsi meselesi olduğunu hatırlatan Özel, "Biz Atatürk’ün izinden gidenler olarak, Hatay'ı sonuna kadar savunacağız" dedi. Özel, ayrıca MYK toplantısını Hatay’da gerçekleştireceklerini duyurdu.

Tarım ve Zeytin Üreticilerine Destek

Muğla'nın tarım potansiyeline değinen Özel, zeytin ve zeytinyağı üreticilerine daha fazla destek verilmesi gerektiğini vurguladı. Tarımın, turizm kadar önemli olduğunu belirterek, Muğla’nın bu alandaki önemine dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu

Antalya’da Yaşlı Kadın Evinde Ölü Bulundu: Oğlu Gözyaşlarına Boğuldu