Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Burdur'da aynı gece hırsızlık yapan 4 şüpheli Antalya’da yakalandı

Burdur'da aynı gece hırsızlık yapan 4 şüpheli Antalya’da yakalandı

Burdur’da aynı gece içerisinde hırsızlık yapan 4 şüpheli, gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda Antalya’da yakalandı. Hırsızlık görüntüleri ortaya çıktı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Burdur'da aynı gece hırsızlık yapan 4 şüpheli Antalya’da yakalandı
KAYNAK: İHA

Burdur’un merkez ve Bucak ilçelerinde yaşanan 18 Ağustos gecesi yaşanan hırsızlık olaylarında, 2709 Sokak’ta Y.Y. isimli şahsa ait elektrikli motosiklet ve elektrikli bisiklet, Burdur merkez Bağlar Mahallesi 14080 Sokak’ta Ü.Ö.'ye ait 15 ADK 121 plakalı elektrikli motosiklet ve Cemil Mahallesi 42030 Sokak’ta T.Y.'ye ait 15 ADJ 723 plakalı elektrikli motosiklet çalındı. İhbar üzerine harekete geçen Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ve Bucak İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, hırsızları yakalamak için geniş çaplı bir çalışma başlattı.

Güvenlik Kameraları Hırsızları Ele Verdi

Yapılan güvenlik kamerası ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) incelemelerinde, olayın şüphelilerinin Ford marka bir ticari araçla Antalya’dan Burdur’a geldikleri tespit edildi. Yapılan araştırmalar sonucu şüphelilerin M.Y. (28), R.B. (33), İ.K. (17) ve T.G. (16) olduğu belirlendi.

Antalya’da Operasyon düzenlendi

Bucak Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Antalya’da düzenlenen operasyonda 4 şüpheli çaldıkları elektrikli motosiklet ve bisikletlerle birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından Bucak Adliyesi'ne sevk edilen zanlılar, Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalınan Araçlar Sahiplerine Teslim Edildi

Emniyet ekiplerinin başarılı operasyonu sonucunda ele geçirilen elektrikli motosiklet ve bisikletler, sahiplerine teslim edildi. Tutuklanan 4 zanlının daha önce de hırsızlık ve diğer suçlardan çok sayıda kaydının olduğu öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akdeniz Üniversitesi’nden 23 Akademisyen O Listede

Akdeniz Üniversitesi’nden 23 Akademisyen O Listede