Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Muğla'da göktaşı alarmı! Ekipler seferber oldu

Muğla'da göktaşı alarmı! Ekipler seferber oldu

Muğla'nın Marmaris, Milas, Datça, Fethiye ve Bodrum ilçelerinde göktaşı düştüğü ihbarları, ekipleri alarma geçirirken, yapılan incelemelerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Muğla'da göktaşı alarmı! Ekipler seferber oldu
KAYNAK: İHA

Muğla'da saat 11.00 sıralarında 112 Acil Çağrı Merkezi'ne gelen göktaşı düştüğü ihbarları, bölgelerdeki ekipleri hemen harekete geçirdi.

İhbarların merkezinde Marmaris ilçesine bağlı Turunç, Karşıyaka ve Hisarönü mahalleleri, Milas ilçesine bağlı Ören Mahallesi, Datça ilçesine bağlı Kızlan ve Emecik mahalleleri, Fethiye ilçesine bağlı İnlice Mahallesi, Bodrum ilçesine bağlı Gümüşlük ve Kadı Kalesi mahalleleri yer aldı.

Jandarma Ekiplerinin İnceleme Süreci

Gelen ihbarlar üzerine jandarma ekipleri bölgelere giderek detaylı araştırma başlattı. Ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda herhangi bir göktaşı düşüşüne dair olumsuzluk tespit edilmedi. İhbarların değerlendirilmesi sürecinde bölgelerde herhangi bir hasar veya göktaşı kalıntısına rastlanmadığı öğrenildi.

Ege ve Akdeniz Kıyılarında Benzer İhbarlar

Öte yandan, Ege ve Akdeniz kıyı şeridindeki birçok şehir ve ilçeden benzer göktaşı düştüğü ihbarlarının geldiği bildirildi. Bu ihbarlar, yerel güvenlik ve acil durum ekiplerinin dikkatli bir şekilde değerlendirilmesini sağladı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Galatasaray Young Boys Maçı Öncesi Muslera Sakatlığını Atlattı

Galatasaray Young Boys Maçı Öncesi Muslera Sakatlığını Atlattı