Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de otomobile silahlı saldırı: 1 öl* 1 yaralı

Mersin'de otomobile silahlı saldırı: 1 öl* 1 yaralı

Mersin'de silahlı saldırı sonucunda, sokak arasında seyir halinde olan bir otomobile yapılan saldırıda sürücü hayatını kaybetti, kardeşi ise ağır yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de otomobile silahlı saldırı: 1 öl* 1 yaralı
KAYNAK: İHA

Edinilen bilgilere göre, Mersin'in Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen olayda, 33 ADD 561 plakalı otomobil kimliği belirsiz bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonucunda sürücü Ahmet Öncel (38) hayatını kaybederken, yanında bulunan kardeşi Talat Öncel ağır yaralandı.

Olay Yerinde Güvenlik Önlemleri Alındı

Yaralı Talat Öncel hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Bölgede güvenlik önlemi alan polis, saldırıyla ilgili detaylı bir çalışma başlattı. Olay yerinde çok sayıda boş kovan bulunurken, araçtan da bir silah çıktı.

Şüphelinin İnternet Kafe İşletmecisiyle Husumeti Olduğu İddia Ediliyor

Olayı gerçekleştiren şahsın, Ahmet Öncel ile daha önceden bir cinayet meselesinden dolayı husumetli olduğu iddia edildi. Polis, saldırının detaylarına ilişkin soruşturmayı sürdürüyor.

Haberin detaylarına göre, Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi'nde meydana gelen silahlı saldırıda Ahmet Öncel hayatını kaybederken, kardeşi Talat Öncel ise ağır yaralandı. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı ve saldırıyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı. Şüphelinin, kurbanla daha önceden yaşadığı bir husumetten dolayı saldırıyı gerçekleştirdiği iddia ediliyor. Polis, olayın ardındaki gerçekleri aydınlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Falezler Tehdit Altında: Antalya Kent İzleme Platformu'ndan Sert Uyarı

Falezler Tehdit Altında: Antalya Kent İzleme Platformu'ndan Sert Uyarı