Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Çevre Fethiye The Times'ın Ekim'de Dünyanın En İyi Plaj Tatili Noktası Oldu

Fethiye The Times'ın Ekim'de Dünyanın En İyi Plaj Tatili Noktası Oldu

Muğla'nın Fethiye ilçesi, İngiliz The Times gazetesi tarafından ekim ayında plaj tatili için dünyanın en iyi üçüncü destinasyonu olarak gösterildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Fethiye The Times'ın Ekim'de Dünyanın En İyi Plaj Tatili Noktası Oldu
KAYNAK: AA

Muğla'nın Fethiye ilçesi, İngiliz The Times gazetesi tarafından yapılan değerlendirmede, ekim ayında plaj tatili için dünyanın en iyi üçüncü destinasyonu olarak gösterildi. Fethiye, bu prestijli listede Türkiye'den tek temsilci olarak yer aldı.

The Times, "Best places for a beach holiday in October" (Ekim ayında plaj tatili için en iyi yerler) başlığı altında hazırladığı listede, Fethiye’yi övgüyle değerlendirdi. Gazete, Fethiye’nin Türk Rivierası'nın ana merkezlerinden biri olduğunu ve aileler için mükemmel bir tatil seçeneği sunduğunu belirtti.

Doğasına Dikkat Çekti

Fethiye’nin Dalaman havaalanına direkt uçuşlarla kolayca ulaşılabildiğine dikkat çekilen değerlendirmede, çarpıcı doğası ve çok çeşitli aktiviteleri ile dikkat çektiği ifade edildi. Bölgenin çam ormanlarıyla kaplı dağlarında bisiklet sürme, muhteşem Ölüdeniz plajı ve Mavi Lagün'de uzanma fırsatları sunuldu. Ayrıca, geleneksel gulet tekne gezileri ile Kelebekler Vadisi'ni keşfetmenin yanı sıra, Likya Yolu üzerindeki antik kaya mezarlarında yürüyüş yapma imkanı da vurgulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
FED Faiz Kararı Saat Kaçta Açıklanacak? Faiz İndirimi Olacak mı?

FED Faiz Kararı Saat Kaçta Açıklanacak? Faiz İndirimi Olacak mı?