Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Kumluca Belediyesi'nden 2500 Lira'ya iş yeri

Kumluca Belediyesi'nden 2500 Lira'ya iş yeri

Antalya'nın Kumluca Belediyesi, 8 taşınmazını kiralama ihalesine çıktı. İhalede, kafe, restoran ve iş yeri gibi çeşitli işletme alanları için kiracı aranacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca Belediyesi'nden 2500 Lira'ya iş yeri
MUHABİR: Kardelen Özdemir

Antalya’da Demokrat Parti’nin tek belediyesi olan Kumluca Belediyesi, 8 adet gayrimenkulünü ihaleyle kiraya verecek. Dr. Mesut Avcıoğlu Başkanlığı’ndaki belediye çay bahçesi, restoran ve iş yeri olarak kiralama ihalesi yapacak. 

Kumluca Belediyesi mülkiyetindeki taşınmazlar, 1 Ekim 2024 Salı günü Belediye hizmet binası üçüncü katında bulunan meclis toplantı salonunda saat 14:00’da başlayacak ihalede kiralamaya çıkacak. 

Ekonomik bedeller üzerinden çıkılan kiralama ihalesine talebin çok olması beklenirken, kiralama bedellerinin ihalede yükselmesi bekleniyor. Kumluca Belediyesi’nin 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu (DİK) hükümleri çerçevesinde açık arttırma usulü ile yapacağı ihaleyi, komisyonun yapıp yapmaması serbest.

8 ADET TAŞINMAZ İHALE EDİLECEK

Encümen huzurunda sırasıyla yapılacak kiralama ihalelerinde Mavikent (Yenice) Mahallesi’nde Ömer Halisdemir Parkı içerisindeki restoran ve çay bahçesi (500 m²) dikkat çekerken, aylık kira bedeli 15.000 Lira + KDV’den ihaleye çıkacak. Yine Temel Eğitim (Bağlık) Mahallesi’nde Mevlana Parkı’ndaki kafe (40 M²), çay bahçesi (40 m²) aylık 10.000 Lira’dan ihale edilecek. Yeni Mahalle’deki (Bağlık) 2 iş yeri aylık 6’şar bin Lira’dan, Mavikent (Yenice) Mahallesi’ndeki işyeri 2.500 Lira’dan, Temel Eğitim (Bağlık) Mahallesi’ndeki işyeri 7.500 Lira’dan, Karşıyaka Mahallesi’ndeki işyeri 10.000 Lira’dan, Beykonak Mahallesi’ndeki işyeri 3.000 Lira’dan ihale edilecek. 

İKİ TAŞINMAZ DAHA ÖNCE DE İHALEYE ÇIKMIŞTI 

Mevlana Parkı'ndaki kafe ve Ömer Halisdemir Parkı'ndaki restoran ve çaybahçesi 1 Ağustos 2024'te de kiralama ihalesine çıkmıştı. Geçtiğimiz ay yapılan ihalede Mevlana Parkı'ndaki kafe 13.500 Lira'dan, Ömer Halisdemir Parkı'ndaki restoran ve çay bahçesi 21.600 Lira'dan aylık kiralama ihalesine çıkmıştı.

YA BELDİYE SATIYOR YA İCRA GELİYOR 

Kumluca Belediyesi son dönemde çok sayıda taşınmazı için kiralama ve satış ihalelerine çıkmıştı. İhalelerin önümüzdeki günlerde de devam etmesi bekleniyor. Ekonomik sıkıntılar pekçok belediyeyi taşınmaz satışı ihalesine sevk ederken, pek çok belediyenin de taşınmazları icradan satışa çıktı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PTT emeklilere özel faizsiz spot kredi sunuyor! Şartlar belli oldu

PTT emeklilere özel faizsiz spot kredi sunuyor! Şartlar belli oldu