Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Hatay'da İŞKUR çalışanları yıkım anında korku dolu anlar yaşadı

Hatay'da İŞKUR çalışanları yıkım anında korku dolu anlar yaşadı

Hatay'da gerçekleştirilen kontrollü yıkım sırasında, 6 katlı bir binanın yanındaki İŞKUR binasının bahçesine devrilmesi sonucu olay meydana geldi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hatay'da İŞKUR çalışanları yıkım anında korku dolu anlar yaşadı
KAYNAK: İHA

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından ağır hasar alan Hatay'da, mahkeme süreci tamamlanan binaların yıkım ve enkaz kaldırma çalışmaları hız kesmeden sürüyor. Iskenderun ilçesi Kurtuluş Mahallesi'nde bulunan 6 katlı apartmanın kontrollü yıkımı sırasında beklenmedik bir olay meydana geldi.

İŞKUR Binası Zarar Gördü

İş makinesiyle gerçekleştirilen kontrollü yıkım sırasında apartman binası yan tarafta bulunan İŞKUR binasının bahçesine devrildi. Olay sırasında İŞKUR personeli ve çevredeki vatandaşlar büyük bir panik yaşadı. Molozların düştüğü bahçe zarar görürken, iş makineleri hızla devreye girerek temizleme çalışmalarına başladı.

Tanıkların İfadelerine Göre Durum

Kontrollü yıkım sırasında yaşanan olayı aktaran tanıklardan 50 yaşındaki Muhterem Yıkar, “Yıkım sesini duyduk, hemen evimizin güvenliği için dışarı çıktık. Maalesef apartmanın yıkılma hızı beklenenden fazlaydı ve İŞKUR binasına büyük zarar verdi. İŞKUR çalışanları da büyük bir panik içinde kaçmaya çalıştı. Bu durumu hiç beklemiyorlardı” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Emekli İsyan Etti! Ekonomik Sorunların Sebebi EYT'li Değil Şirketlerin Silinen Vergileri

Emekli İsyan Etti! Ekonomik Sorunların Sebebi EYT'li Değil Şirketlerin Silinen Vergileri