Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de 262 kilo met*mfetamin ele geçirildi

Mersin'de 262 kilo met*mfetamin ele geçirildi

Mersin Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda 262 kilogram met*mfetamin ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Mersin'de 262 kilo met*mfetamin ele geçirildi
KAYNAK: İHA

Mersin İl Emniyet Müdürlüğü, Narkotik Suçlarla Mücadele ve İstihbarat Şube Müdürlüğü ile Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ortaklaşa düzenlediği operasyonda, uy*şturucu ticaretine yönelik önemli bir başarı elde edildi. Operasyon kapsamında, yurt dışından Türkiye'ye sokulan ve Mersin'e getirilen bir tırda yapılan aramada 262 kilo metamfet*min ele geçirildi.

Tırda ve Dorsede Gizlenmişti

İstihbarat birimlerinin titiz çalışması sonucu elde edilen bilgiler doğrultusunda gerçekleştirilen operasyonda, tırın yükleri içerisine gizlenmiş halde 262 kilo metamf*tamin bulundu. Operasyon sırasında narkotik köpeğinin de kullanılmasıyla yapılan arama sonucunda uyuşturucu maddeye el konuldu.

Üç Şüpheli Gözaltında

Operasyonun ardından uyuşt*rucu ticareti yaptığı belirlenen 3 şüpheli ise gözaltına alındı. Emniyet güçleri, şüphelilerin sorgularının devam ettiğini ve olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldığını belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Yeğenini Öld*ren Şahsa Müebbet

Eşiyle İlişkisi Olduğu Gerekçesiyle Yeğenini Öld*ren Şahsa Müebbet