Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana polisi 32 ruhsatsız silah ele geçirdi

Adana polisi 32 ruhsatsız silah ele geçirdi

Adana'nın Yüreğir ilçesinde gerçekleştirilen operasyon ve denetimler sonucunda polis ekipleri tarafından 32 adet ruhsatsız silah ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana polisi 32 ruhsatsız silah ele geçirdi
KAYNAK: İHA

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, 10-16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdikleri operasyon ve denetimlerle ilçe genelinde önemli bir başarıya imza attı. Ekipler, çok sayıda ev, iş yeri ve araçta arama yaparak çeşitli suç unsurlarına rastladı.

Ele Geçirilen Silah ve Uyuşturucu Miktarı Şaşırttı

Operasyonlar kapsamında ruhsatsız 25 tabanca, otomatik makineli tabanca ve 6 tüfek ile birlikte 655 mermi ele geçirildi. Ayrıca, 4 bin 871 adet uyuşturucu hap ile 7 çalıntı motosiklet de ekiplerin dikkat çeken buluntuları arasında yer aldı.

Çalışmalar Sonucunda Yakalanan Şüpheliler ve Uygulanan Cezalar

Yapılan operasyonlarda aranması bulunan 211 kişi yakalanırken, 10 araç ve sürücüsüne çeşitli trafik ihlallerinden toplamda 214 bin 723 lira ceza uygulandı. Emniyet ekiplerinin titiz çalışmaları sonucunda suç unsurlarıyla etkili bir mücadele verildiği gözler önüne serildi.

Yabancı Uyruklulara Yönelik Gerçekleştirilen Denetimler

Yüreğir İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, yabancı uyruklulara yönelik de önemli denetimler gerçekleştirdi. Bu kapsamda, 440 kişi sorgulanırken, eksiklikleri nedeniyle 26 kişi Mobil Göç Aracına götürüldü. Ekipler, ilçede yaşayan ve çalışan yabancı uyrukluların da takibini titizlikle sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersin'de otomobile silahlı saldırı: 1 öl* 1 yaralı

Mersin'de otomobile silahlı saldırı: 1 öl* 1 yaralı