Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da büyük uy*şturucu operasyonu: 37 kişi tutuklandı

Adana'da büyük uy*şturucu operasyonu: 37 kişi tutuklandı

Adana'da uy*şturucu satıcılarına yönelik bir hafta boyunca yapılan operasyonlarda gözaltına alınan 46 şüpheliden 37'si tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Adana'da büyük uy*şturucu operasyonu: 37 kişi tutuklandı
KAYNAK: İHA

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 8-14 Eylül tarihleri arasında kent genelinde gerçekleştirdikleri operasyonlarla büyük bir uy*şturucu şebekesine darbe vurdu. Operasyonlarda şaşırtıcı miktarda uyuşt*rucu madde ve silah ele geçirildi.

Operasyon Detayları

Adana'da gerçekleştirilen operasyonlarda 2 kilo 464 gram esr*r, 142 bin 793 uyuşt*rucu etkili h*p, 8 kilo 27 gram sent*tik uy*şturucu, 18 kök Hint keneviri ve ruhsatsız 6 tabanca bulundu. Bu operasyonlarla Adana'da büyük çaplı bir uy*şturucu şebekesinin çökertildiği belirtildi.

Gözaltı ve Tutuklamalar

Operasyonlar kapsamında toplamda 46 şüpheli gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, gözaltına alınan şüphelilerden 37'sinin tutuklandığını, 9'unun ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığını açıkladı. Uyuşturucu ticaretine karıştıkları belirlenen şüphelilerin işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Emniyet Müdürü Açıklama Yaptı

Adana İl Emniyet Müdürü, operasyonların kentteki uyuşturucuyla mücadele kapsamında kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İlk ve Son Dizisinin 2. Sezonu Yolda: Fragman Travma Tekrarlattı!

İlk ve Son Dizisinin 2. Sezonu Yolda: Fragman Travma Tekrarlattı!