Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel ‘Milli Eğitim, sosyal tesisleri boşaltmıyor’

‘Milli Eğitim, sosyal tesisleri boşaltmıyor’

Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilk yıllarda Öğretmen Evi ve Halk Eğitim Kurs Merkezi olarak kullanılan ve Finike Belediyesi’ne ait olan sosyal tesisin boşaltılmasını istedi. Başkan Geyikçi “Tüm iyi niyetli girişimlerimize rağmen, Belediyemize ait olan sosyal tesisimiz halen boşaltılmadı. Bu konuda anlayış bekliyoruz” diyerek Milli Eğitim Müdürlüğü'ne seslendi

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
‘Milli Eğitim, sosyal tesisleri boşaltmıyor’

     Finike Belediyesi tarafından liman içerisinde başlatılan park çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi. Finike Belediyesi, parkın yanında bulunan ve kendisine ait olan sosyal tesisleri de projeye ekledi. Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, ilk yıllarda Öğretmen Evi, daha sonra Halk Eğitim Kurs Merkezi olarak kullanılan binanın boşaltılmasını istedi. Ancak Finike Milli Eğitim Müdürlüğü, Belediyenin tüm yazılı ve sözlü uyarılarına yanıt vermeyerek, sosyal tesisleri boşaltmadı.

     Başkan Geyikçi, “Liman içerisinde ilçemize yakışır bir park yaptık. Hemşerilerimizin sosyal tesislerimizden yararlanmasını istedik. Bu nedenle ilk etapta Öğretmen Evi, sonra da Halk Eğitim Kurs Merkezi olarak kullanılan ve Belediyemize ait olan tesisin boşaltılmasını istedik. Şuan kurslara yaz mevsimi nedeniyle zaten ara verildi. Yeni sezonda kurslar başlamadan Halk Eğitim Merkezine, uygun bir yer sunmaya hazırız. Ancak tüm iyi niyetli girişimlerimize rağmen, Belediyemize ait olan sosyal tesisimiz halen boşaltılmadı. Bu konuda anlayış bekliyoruz” diye konuştu.

 

Akdeniz Gerçek Haber Merkezi

 

 

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
'Bin bir surat' lakaplı hırsız yakalandı

'Bin bir surat' lakaplı hırsız yakalandı