Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Meteoroloji'den sağanak yağış alarmı

Meteoroloji'den sağanak yağış alarmı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla, Antalya, Denizli ve Burdur’da yarın öğleden sonra beklenen gök gürültülü sağanak yağış uyarısını yaptı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meteoroloji'den sağanak yağış alarmı
KAYNAK: ANKA

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Muğla, Antalya, Denizli ve Burdur’da yarın öğleden sonra beklenen gök gürültülü sağanak yağışa karşı “Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” uyarısını yaptı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülkenin güneybatı kesimlerinde yarın meydana gelmesi beklenen yerel kuvvetli gök gürültülü sağanak yağışlara karşı uyarıda bulundu. Meteoroloji tarafından bugün yapılan yazılı açıklama şöyle:

“Yarın öğle saatlerinden sonra Muğla’nın iç kesimleri, Antalya’nın batısı, Denizli’nin güneyi ve Burdur çevrelerinde beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli (21-50 kg/m2) olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yerel dolu yağışı, ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına ile ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.”

3ee520b6-8623-4428-9b1b-c92c287236de-w

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Elon Musk'un Starship roketi, FAA'dan izin çıkmadı

Elon Musk'un Starship roketi, FAA'dan izin çıkmadı