Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de kamyon park halindeki otobüse çarptı

Mersin'de kamyon park halindeki otobüse çarptı

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, kamyon park halindeki yolcu otobüsüne çarptı. Kazada bir kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de kamyon park halindeki otobüse çarptı
KAYNAK: İHA

Mersin’in Tarsus ilçesinde, otoyolun Adana istikametinde yaşanan trafik kazasında bir kamyon park halindeki yolcu otobüsüne çarptı. 01 AHU 456 plakalı özel bir firmaya ait otobüs, henüz belirlenemeyen bir arıza nedeniyle güvenlik şeridinde durdu. Otobüs şoförü, olası bir tehlikeye karşı yolcuları araçtan indirerek güvenli bir alana geçirdi.

Kamyon Otobüse Çarptı

Gece saatlerinde yaşanan kazada, arkadan gelen ve aynı yönde ilerleyen 01 C 2261 plakalı kamyon, park halindeki otobüse hızla çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonun kupası büyük hasar alırken, kamyonda yolcu olarak bulunan Z.Ö. araçta sıkıştı.

İtfaiye Ekipleri Yaralıyı Kurtardı

Kazanın ardından olay yerine hızla ulaşan Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, kamyonda sıkışan Z.Ö.'yü araçtan çıkardı. Yaralı, sağlık ekiplerine teslim edilerek tedavi altına alındı. Z.Ö.’nün sağlık durumuyla ilgili net bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cristian Medina Kimdir? Cristian Medina Nasıl Bir Oyuncu?

Cristian Medina Kimdir? Cristian Medina Nasıl Bir Oyuncu?