Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Antalya'da Kavga: Esnaf Aracını Park Eden Müşterinin Aracını Çarptı

Antalya'da Kavga: Esnaf Aracını Park Eden Müşterinin Aracını Çarptı

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Sedir Mahallesi'nde, bir esnafın park halindeki araca çarpması sonucu gergin bir olay yaşandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Antalya'da Kavga: Esnaf Aracını Park Eden Müşterinin Aracını Çarptı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Muratpaşa ilçesine bağlı Sedir Mahallesi'nde, bir esnafın park halindeki araca çarpması sonucu gergin bir olay yaşandı. Hakan Akyol'un 8 Eylül akşamı apartmanının önüne park ettiği aracına, esnaf Selçuk T. tarafından zarar verildi. Olay, sokakta bulunan bir cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

Park Yüzünden Çarpışma

Hakan Akyol, aracını apartmanın önüne park ettikten sonra, Selçuk T. adlı esnaf tarafından uyarıldı. Selçuk T., aracın dükkanının önüne park edilmemesi gerektiğini belirtti. Akyol, sokağın kamuya açık olduğunu söyleyerek bu talebi reddetti. Esnaf Selçuk T., bu duruma sinirlenerek 07 GZ796 plakalı aracını hızla geri manevra yaparak Hakan Akyol’un aracına çarptı. O anlar, cep telefonu kamerası tarafından görüntülendi.

"Yanlışlıkla Oldu" Açıklaması

Aracını çarpan Selçuk T., olayın ardından Hakan Akyol’a "Kaydırdım, yanlışlıkla oldu. Ben şuraya park edecektim" diyerek özür diledi. Ancak, kamera kayıtlarının fark edilmesinin ardından Selçuk T., “Bütün masrafı ben öderim, sorun yok” diyerek tekrar araç başına döndü. Olayın ardından mahalle sakinleri tepki gösterdi ve tartışma anları da kameraya yansıdı. Ayrıca, Selçuk T.'nin arkadaşı olduğu iddia edilen bir şahıs pompalı tüfekle tehditte bulundu.

Akyol’un Tepkisi ve Şikayet

Olayın ardından, Hakan Akyol ve eşi Gülsün Akyol, yaşananları cep telefonu kamerasına kaydederek durumu yetkililere bildirdi. Gülsün Akyol, "Araç bizim şahsi aracımız ve burada benim evimin girişini kapattılar. Aracımıza kasten zarar verildi. Hem maddi hem de manevi olarak mağduruz. Tehditler devam ediyor. Bu davranışların caydırıcı bir yaptırımı olmalı," dedi.

Hakan Akyol, olayı adliye ve karakola taşıdı. Şikayetinde, Selçuk T.’nin kendisini araç başında tehdit ettiğini ve araca kasten zarar verdiğini belirtti. Ayrıca, Selçuk T.’nin aracı yakmakla tehdit ettiğini ve mahallede sürekli tahrik edici konuşmalar yaptığını ifade etti.

Olayın Ardından

Akyol, olayla ilgili olarak yaralamadan, mala zarar vermekten, huzur ve sükunu bozmaktan, hakaretten ve tehditten dolayı şikayetçi oldu. Hakan Akyol, sürecin takipçisi olacağını ve bu tür davranışların cezasız kalmaması için mücadele edeceğini belirtti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Antep Fıstığı Fidanlarının Üzücü Sonu! Keçilere Yem Oldu

Antalya'da Antep Fıstığı Fidanlarının Üzücü Sonu! Keçilere Yem Oldu