Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Manisa'da feci kaza! Motosiklet ve cip çarpıştı

Manisa'da feci kaza! Motosiklet ve cip çarpıştı

Manisa Yunusemre ilçesinde motosiklet ile cipin çarpıştığı kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Kazada motosikletteki 2 kişi yaralandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manisa'da feci kaza! Motosiklet ve cip çarpıştı
KAYNAK: İHA

Manisa'da Motosiklet ile Cipin Çarpışması Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde meydana gelen trafik kazasında cipin çarptığı motosiklette bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza, 75. Yıl Bulvarı'nda gerçekleşti. Motosiklet sürücüsü Sadettin G. ile yanındaki yolcu Sebahattin E. çarpmanın etkisiyle yaralandı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı

Edinilen bilgilere göre, 5048. Sokak'tan çıkan İ.Ö. idaresindeki 45 ARZ 161 plakalı cip ile 35 CBR 969 plakalı motosikletin bulvar üzerinde çarpıştığı an, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazanın ardından yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yetkililer Soruşturma Başlattı

Kazayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatılırken, olayın güvenlik kamerası görüntüleri incelenerek kaza hakkında daha fazla bilgi edinilmeye çalışılıyor. Kazaya karışan sürücülerin ifadeleri alınırken, olayın şokunu atlatmaya çalışan yaralıların sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Kaza Anı Kaza Yeri

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son dakika! Putin'den askeri emir: 2 milyon asker istiyor

Son dakika! Putin'den askeri emir: 2 milyon asker istiyor