Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Adana'da işçi servisi mezarları olmuştu! Hatay'da toprağa verildiler

Adana'da işçi servisi mezarları olmuştu! Hatay'da toprağa verildiler

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, hafriyat kamyonuyla çarpışan işçi servisinde hayatını kaybeden 4 kişi Hatay'ın Dörtyol ve Payas ilçelerinde toprağa verildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da işçi servisi mezarları olmuştu! Hatay'da toprağa verildiler
KAYNAK: İHA

Adana'nın Ceyhan ilçesinde, işçileri taşıyan bir servis aracının kamyon ile çarpışması sonucu dört kişi hayatını kaybetti. Kazada vefat edenler, memleketleri Hatay'da defnedildiler.

F*ci kaza

Sabah saatlerinde Adana'nın Ceyhan ilçesi, Sarımazı Mahallesi Yumurtalık Serbest Bölge bağlantı yolunda meydana gelen kazada, Mehmet Emin Ulusoy yönetimindeki 31 C 7065 plakalı işçi servisi minibüsü ile Mehmet Ş. idaresindeki 01 ALJ 044 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışma sonucu, servis şoförü Mehmet Emin Ulusoy ve işçiler Erol Durmuş, Mustafa Okur ve Mehmet Çetin hayatını kaybetti.

hatay'da Toprağa verildiler

Kazanın ardından yapılan araştırmalarda, Payas ilçesinden yola çıkan işçilerin Ceyhan Yumurtalık Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Atakaş Kömürcülük depolama tesisine götürüldüğü öğrenildi. Kaza sonucu hayatını kaybedenlerin cenazeleri, memleketleri olan Hatay'da defnedildi.

Mehmet Emin Ulusoy, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde; Erol Durmuş, Mustafa Okur ve Mehmet Çetin ise Payas ilçesinde defnedildi.



 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalyaspor Transferin Son Gününde İki Yeni Futbolcuya İmza Attırdı

Antalyaspor Transferin Son Gününde İki Yeni Futbolcuya İmza Attırdı