Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Yerel Datça'da kaldığı apart dairede cansız bedeni bulundu

Datça'da kaldığı apart dairede cansız bedeni bulundu

Muğla'nın Datça ilçesinde bir kişinin cansız bedeni kaldığı apart dairesinde bulundu. 59 yaşındaki vatandaşın öl*m nedeni için araştırma başlatıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Datça'da kaldığı apart dairede cansız bedeni bulundu
KAYNAK: İHA

Muğla'nın Datça ilçesinde, Ahmet Dursun Özkan (59) ile bir gece önce geç saatlere kadar vakit geçiren bir arkadaşının, Özkan'dan haber alamaması üzerine endişelendiği öğrenildi. Arkadaşı, Ahmet Dursun Özkan'ın sağlık durumundan şüphelenerek kaldığı apart dairesine gitti. Daireye giren arkadaş, Özkan'ı yatağında hareketsiz bir şekilde buldu.

Sağlık ve Polis Ekipleri Müdahale etti

112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen sağlık ekipleri, yaptıkları kontroller sonucunda Özkan'ın hayatını kaybettiğini belirledi. Özkan'ın çeşitli kronik rahatsızlıkları olduğu ve gece geç saatlere kadar arkadaşına sürekli sırt ağrısından bahsettiği öğrenildi.

Nöbetçi adli tabip tarafından yapılan muayenede, Özkan'ın öl*münün normal öl*m olarak değerlendirildiği bildirildi. Özkan'ın cansız bedeni, hastane morguna kaldırıldı.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da işçi servisi mezarları olmuştu! Hatay'da toprağa verildiler

Adana'da işçi servisi mezarları olmuştu! Hatay'da toprağa verildiler