Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Mersin'de Akdeniz Belediyesi'nin 5 yılı planlandı

Mersin'de Akdeniz Belediyesi'nin 5 yılı planlandı

Mersin'de Akdeniz Belediyesi, 2025-2029 Dönemi Stratejik Plan Çalıştayı'nı gerçekleştirdi.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mersin'de Akdeniz Belediyesi'nin 5 yılı planlandı
KAYNAK: İHA

Mersin'de Akdeniz Belediyesi, önümüzdeki beş yılı kapsayan stratejik plan çalıştayını başarıyla tamamladı. Çalıştay, 'Akdeniz tüm renkleriyle güzel' sloganıyla ve 'Toplumcu bir anlayışla yaşanabilir bir Akdeniz' hedefiyle gerçekleştirildi. Bir otelin salonunda düzenlenen toplantıya, Akdeniz Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, müdürler, akademisyenler, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri, mahalle muhtarları ve stratejik plan paydaşları katıldı.

A W262795 02 Result

Başkan Şeffaf Yerel Yönetim Vurgusu Yaptı

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Hoşyar Sarıyıldız, şeffaf yerel yönetimin önemine dikkat çekerek, 'Amacımız; Akdenizlilerin, Mersinlilerin ve coğrafyamızda yaşayan halkların demokratik ve katılımcı bir belediyecilik anlayışıyla, 'kendimizi de kentimizi de bizler yönetiyoruz' perspektifiyle stratejik plan çalıştayımızı ortak ve kolektif bir anlayışla oluşturmaktı. Bu çalıştayla önümüzdeki 5 yılın yol haritasını belirleyeceğiz' dedi.

A W262795 03 Result

Ortak Akılla Yönetim 

Başkan Sarıyıldız, halk toplantıları, muhtarlar buluşması ve anket araştırmaları ile kentin tüm dinamiklerinin görüşlerini alacaklarını belirterek, 'Kadınların, çocukların ve emekçilerin güvenli bir şekilde yaşayabilecekleri kentler inşa etmek gerektiğinin bilincindeyiz. Çalışmalarımızda kolektif ve ortak aklı hakim kılmak niyetindeyiz. 'Biz biliriz, biz yaparız' anlayışının karşısında halkçı, katılımcı, ortak aklı esas alan bir yönetim anlayışıyla süreci birlikte öreceğiz' ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Deniz Sapmaz, Avrupa Golf Şampiyonu Oldu

Deniz Sapmaz, Avrupa Golf Şampiyonu Oldu