Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede farkındalık yaratıyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede farkındalık yaratıyor

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü, kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında KADES uygulamasını tanıtmak için halk eğitim merkezi sınıflarını ve yüksekokulları ziyaret etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede farkındalık yaratıyor
KAYNAK: Haber Merkezi

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetler Mücadele Büro Amirliği ekipleri, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü dolayısıyla toplumsal farkındalığın arttırılması amacıyla KADES uygulamasını tanıttı. Bu uygulama, tek tuşla kadının yanında, şiddetin karşısında olmayı sağlıyor.

Ziyaretlerde, polisler ve bir psikolog, kadına karşı şiddetle mücadele ve KADES uygulaması hakkında bilgiler verdi. Tek tuşla kadının yanında şiddetin karşısında mottosuyla tanıtılan KADES uygulamasının indirilmesi ve şiddet uygulayana yönelik tedbir kararların uygulanması konusunda bilgilendirme yapıldı.

Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetler Mücadele Büro Amiri Komiser Eda Yalın, 'Şiddetin her türlüsüne karşıyız. Kadın, erkek, çocuk demeden şiddetle mücadelede eğitimlerimiz ve farkındalık çalışmalarımız belirli aralıklarla devam edecek' dedi. Bu çalışmalar, şiddete maruz kalan kişilerin hemen müracaatta bulunabilmeleri için önemli bir adım.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Eşinin kıdem tazminatıyla kurduğu işyerinde onlarca kişiye istihdam sağlıyor

Eşinin kıdem tazminatıyla kurduğu işyerinde onlarca kişiye istihdam sağlıyor