Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kütükçü Mahallesi’ne yeni Aile Sağlığı Merkezi

Kütükçü Mahallesi’ne yeni Aile Sağlığı Merkezi

Kepez’in Kütükçü Mahallesi’ne hayırsever Süleyman Akbıyık tarafından 5 hekimli Aile Sağlığı Merkezi kazandırılacak.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kütükçü Mahallesi’ne yeni Aile Sağlığı Merkezi

Başkan Tütüncü, “Dönemimizde Kepez’e sağlık yatırımlarımız muazzam bir şekilde devam etti. Kepez’e dönemimizde 32 Aile Sağlığı Merkezi, 11 Hastane ve sağlık tesisi, özel girişim eliyle de 5 yeni hastane kuruldu. Kepez artık sağlığın merkezi… Bugün o Aile Sağlığı Merkezlerimize bir yenisini daha ekledik. Valimizin huzurunda protokolü imzaladık. Hayırseverimiz Süleyman Akbıyık’a çok çok teşekkür ederiz. İnşallah kadir gecesinden önce temelini atacağız.  Fevzi Çakmak Mahallesi yeni modern bir aile sağlığı merkezine kavuşmuş olacak. Sağlık alanındaki yatırımlarımız hızla devam ediyor. Eğitim alanındaki yatırımlarımız hızla devam ediyor. Bütün bunlarla beraber her gün yeni bir açılış, temel atma, yeni projelerin yeni eserlerin planlanması programlanması müthiş yoğun bir takvim var. Önceki gün bir temel attık, dün bir açılış yaptık, bugün yeni bir eserimizin protokolünü imzaladık. Pazartesi yeni bir açılış önümüzdeki hafta yeni eserlerin temel atmaları var” dedi.

ESERLER KEPEZ’İ GÜZELLEŞTİRİYOR

“Kepez’de hizmet yolculuğu büyük bir heyecanla devam ediyor.” diyerek sözlerini sürdüren Başkan Tütüncü, “Eserler Kepez’i güzelleştirmeye devam ediyor. Kalplerimiz Kepez için, hemşehrilerimiz için attığı sürece daha güzel işler yapmaya, daha güzel protokollere imza atmaya, daha yeni kamu hizmetleri planlaması yapmaya, hayatı kolaylaştıracak işleri bir bir ortaya çıkarmaya devam edeceğiz. Biz heyecanımızdan güç alıyoruz. Çünkü biz azmimizi, gayretimizi o heyecanımızla biliyoruz. Ben Süleyman Akbıyık büyüğümüze çok teşekkür ediyorum. İsmi ve hatırası çok çok uzun yıllar boyunca Kepez’de yaşayacak. Onu desteklemeye gelen hayırseverlerimiz var. Allah’ın izniyle onlarda yeni hayırlarıyla hem Kepez’e, hem de insanlığa hem de medeniyet birikimimize çok önemli katkılar sağlayacak” diye konuştu.

Hayırsever Süleyman Akbıyık da, “Sayın belediye başkanımız Kepez’de olduğu sürece hayır kervanına nice güzel eserler kazandıracağız” dedi.   

Haber Merkezi

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
‘Türler İçin Harekete Geç Çalıştayı’ yapıldı

‘Türler İçin Harekete Geç Çalıştayı’ yapıldı