Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Kaş Belediyesi tabelasına 'T.C.' ibaresi eklendi

Kaş Belediyesi tabelasına 'T.C.' ibaresi eklendi

AKP'den CHP'ye geçen Kaş Belediyesi'nin yeni yönetimi, tabelalarına Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresini ekleyerek ilk adımı attı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kaş Belediyesi tabelasına 'T.C.' ibaresi eklendi
KAYNAK: Haber Merkezi

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin ardından Kaş Belediyesi'nde yaşanan yönetim değişikliğiyle birlikte, belediye tabelasında önemli bir değişiklik yapıldı. AKP'nin yönetimini kaybettiği Kaş Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kısaltması olan 'T.C.' ibaresini tabelasına ekledi.

Belediye Başkanı'ndan Açıklama

CHP'li Belediye Başkanı Erol Demirhan, göreve başladıktan sonra ilk icraatını gerçekleştirerek Kaş Belediyesi tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresini ekledi. Demirhan, bu değişikliği yaparken 'Hayırlı uğurlu olsun' diyerek yeni döneme ilişkin ilk adımı attı.

Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'ne de Eklenmişti

31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından AKP'den devralınan belediyelerde T.C. ibaresinin eklenmesi uygulaması sürüyor. Bu kapsamda, Antalya'da Büyükşehir Belediyesi'nin tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresi, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla eklenmişti.

Kaş Belediyesi tabelasına 'T.C.' ibaresi geri eklendi

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tabelasına 'Türkiye Cumhuriyeti' ibaresinin eklenmesi, Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in talimatıyla gerçekleşti. Bu adım, AKP'den devralınan belediyelerdeki tabelalarda T.C. ibaresinin yeniden yer alması yolundaki uygulamayı sürdürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meral Akşener X hesabından kimleri sildi?

Meral Akşener X hesabından kimleri sildi?