Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Hatay'da yola beton döke döke giden sürücü Başkana yakalandı

Hatay'da yola beton döke döke giden sürücü Başkana yakalandı

Hatay’da seyir halinde beton döküm bölümünü kapatmadan ilerleyen mikser şoförü, Hatay Büyükşehir Belediye Mehmet Öntürk'e yakalandı. O anları sosyal medyada paylaştı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: Haber Merkezi

Hatay'da depremin ardından hızla devam eden inşaat çalışmaları sırasında, beton mikserlerinden yola dökülen harç çevre kirliliğine ve yol bozulmalarına neden oluyor. Bu duruma tanık olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Öntürk, Antakya'da katılacağı bir programa giderken beton mikserinin yola harç döktüğünü fark etti ve müdahalede bulundu.

Başkan Mehmet Öntürk Anında Müdahale Etti

Olay, Mehmet Öntürk’ün Antakya'da makam aracıyla seyir halindeyken gerçekleşti. Yola beton döküldüğünü fark eden Öntürk, beton mikserini durdurarak, Asfuroğlu Gruba ait Nas beton şirketinin mikser sürücüsüne uyarılarda bulundu. Öntürk, şoföre beton döküm bölümünün kapatılması gerektiğini belirtti ve çevreye zarar verilmemesi konusunda dikkatli olunmasını istedi.

başkan görüntüleri Sosyal medyadan yayınladı

Görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlayan Başkan Mehmet Öntürk, "Hafriyat kamyonları, beton mikserleri ve iş makinaları yeniden ayağa kalkan şehrimizin bir gerçeği. Ama herkes kurallara uyacak. Yolları bozana, sürücüleri sıkıştırana, brandası açık gidene, trafik kurallarını ihlal edene af yok." uyarısında bulundu. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Volim Alkol Oranı Kaç? Volim Neyle İçilir ve Çeşitleri Nelerdir?

Volim Alkol Oranı Kaç? Volim Neyle İçilir ve Çeşitleri Nelerdir?