Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Yerel Isparta'da cadde ortasında silahlı kavga: 9 gözaltı

Isparta'da cadde ortasında silahlı kavga: 9 gözaltı

Isparta'da yaşanan silahlı kavgada 9 kişi gözaltına alındı. Olayda yaralanma olmazken, emniyet güçleri hızla müdahale etti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Isparta'da cadde ortasında silahlı kavga: 9 gözaltı
KAYNAK: İHA

Isparta Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, dün akşam Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga sonucunda 3’ü yabancı uyruklu, 6’sı Türk vatandaşı olmak üzere toplam 9 kişi gözaltına alındı.

Olayın Detayları

7 Ekim 2024 tarihinde, 109 cadde üzerinde iki grup arasında çıkan tartışma sonucunda bir araç içerisinden havaya ateş açıldı. Neyse ki olayda herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmamıştır. Emniyet güçleri hızla müdahale ederek olayın büyümesini önlemiştir.

Gözaltına Alınan Şahıslar

Olayla bağlantılı olduğu düşünülen eğlence mekanı işleten ve çalışanlarının da aralarında bulunduğu 9 kişi gözaltına alındı. Aralarında 3 yabancı uyruklu bireyin de bulunduğu şahısların, adli süreç devam ederken deport işlemlerine başlandığı belirtildi.

İncelemeler ve Ele Geçirilen Malzemeler

Olayda kullanılan 2 araç incelemeler için el konuldu ve işyeri ile ikametlerde aramalar yapıldı. Yapılan aramalarda dijital materyaller ve kesici aletler ele geçirildi. Emniyet güçleri olayla ilgili detaylı bir soruşturma başlatmış durumda.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsrail Suriye'nin başkenti Şam'da bir binayı hedef aldı! 4 ölü

İsrail Suriye'nin başkenti Şam'da bir binayı hedef aldı! 4 ölü