Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Yerel Depremzede annenin acı bekleyişi: Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum

Depremzede annenin acı bekleyişi: Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum

Hatay'da asrın felaketinden bu yana evladından gelecek haberi umutla bekleyen annenin sözleri yürek yaktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Depremzede annenin acı bekleyişi: Her kapı çaldığında o geldi zannediyorum
KAYNAK: İHA

Hatay'ın İskenderun ilçesinde yaşayan Sema Güleç, asrın felaketinden bu yana kayıp olan evladı Mustafa Batuhan'dan gelecek haberi umutla bekliyor. Hatay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde büyük bir felakete maruz kalarak 25 binin üzerinde insanın hayatını kaybetmesine ve şehrin yerle bir olmasına neden oldu. Ancak, asrın felaketi sonrasında geçen 11 ay içinde hala haber alamayan birçok insan var.

Depremzede Annenin Acı Bekleyişi

Sema Güleç, İskenderun ilçesinde yaşayan 25 yaşındaki mimarlık bölümü mezunu oğlu Mustafa Batuhan'dan uzun süredir haber alamıyor. Depremde Numune Mahallesi Güleryüz Apartmanı'nda yakalanan Mustafa Batuhan'dan, felaketin ardından haber alınamadı. Acılı anne Selma Güleç, evladından gelecek haberi umutla bekliyor ve yaşadığı acıyla başa çıkmak için destek arıyor.

'Her kapı ve telefon çaldığında o geldi zannediyorum' diyen anne Güleç, oğlunun yaşadığına dair bir iz bulmak için umut içerisinde beklediğini belirtiyor. Vefat etmiş olması durumunda bile cenazesini istediğini dile getiren Güleç, her an oğlunun haberini alabileceği umuduyla yaşıyor.

Depremzede Annenin Acı Bekleyişi

Acılı anne, evladını hastaneye götüren vatandaşlara seslenerek, oğlunun battaniyeye sarılı bir şekilde bir araca konulduğunu ve ardından hastaneye ulaştırıldığını belirtiyor. Numune Mahallesi, İbrahim Karaoğlanoğlu Caddesi, Güleryüz Apartmanı'nın önünden aldığını hatırlayan, beyaz bir arabayla hastaneyi terk eden aracın sürücüsüne ulaşmak istiyor. Anne Güleç, 'Eğer o anı hatırlıyorsanız lütfen bizimle iletişime geçin' diyerek, oğlunun izini sürmeye devam etmek için yardım istiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
7 Ocak 2024 günlük burç yorumları

7 Ocak 2024 günlük burç yorumları